Fotogrāfs Kondrāts izveido Latvijas slavenību personālizstādi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

No 10. novembra «TAL Residence» telpās skatāma fotogrāfa Artūra Kondrāta pirmā personālizstāde «Momentum», kuras pamatā ir māksliniekam šobrīd aktuāla tēma - cilvēka raksturportrets, informē izstādes rīkotāju pārstāve Sandra Svētiņa.

Fotogrāfiju sērija sastāv no 30 dažādu cilvēku portretiem ar sabiedrībā atpazīstamiem cilvēkiem.

Izstādē skatāmas fotogrāfijas ar latviešu topa modeli Gintu Lapiņu, kulinārijas eksperti Signi Meirāni, modes un stila blogeri Agnesi Kleinu, basketbolistu Kristapu Porziņģi, dziedātāju Intaru Busuli, modes mākslinieku Bruno Birmani un citām sabiedrībā zināmām personām.

Kondrāts sevi par profesionālu fotogrāfu dēvē pēdējos divus gadus, kopš izveidojis savu fotostudiju. Fotogrāfija apgūta lielākoties individuāli, pašmācības ceļā, veltot tai visu savu brīvo laiku, interesi un patiku.

Izstāde «Momentum» tika atklāta «TAL Residence» telpās, Elizabetes ielā 39, un to apmeklēja daudzi fotogrāfijās iemūžinātie slavenie cilvēki.

momentum2015.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu