Opra Vinfrija aizstāv Kardašjanu ģimeni

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Filantropei, raidījuma vadītājai Oprai Vinfrijai nav problēmu sadzīvot ar Kardašjanu ģimenes slavenību statusu. Zvaigzne piemetina, ka māsas daudz strādā, lai būtu populāras, un ir pelnījušas ikvienu minūti no savas slavas.

Aizstāvību populārajai ģimenei Opra sāka, sakot, ka intervējusi visu ģimeni pirms diviem gadiem un saprot, ka cilvēki neizprot, to, cik daudz darba iegulda ģimene, lai būtu populāra, lai viņu šovs neizkristu no reitingu tabulām.

Nekas nav tik vienkārši kā izskatās, kameru sekošana ikdienā ir pārdomāts un grūts darbs.

Lai radītu šovu, kur visu laiku kaut kas notiek, nepārtraukti ir jābūt lomā un jādomā par šovu, ne tikai kamēr ieslēgtas kameras, bet cauru diennakti.

Opra pastāstīja, ka filmēja ģimeni septiņas stundas un, dodoties prom no viņu mājām, uzzināja, ka māsas plāno filmēt vēl septiņas stundas.

Opra sāka runāt par Kardašjanu ģimeni un izteica tām atbalstu pēc tam kad aktrise Rebela Vilsone atteicās pasniegt MTV balvu kopā ar Dženeru māsām un dziedātāja Riana atteicās no dalības «Victoria`s Secret» šovā, jo tajā piedalās Kendela Dženere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu