Cibuļskis devies izbraukumā ar Rīgas «Dinamo»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Oktobra sākumā savainojumu guvušais aizsargs Oskars Cibuļskis devies ar Rīgas «Dinamo» komandu četru spēļu izbraukumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, vēsta vienības mājas lapa.

Galvas traumas dēļ Cibuļskis šosezon piedalījies vien 14 mačos, kuros ar rezultativitāti nav izcēlies, lietderības koeficients ir -2.

Kopumā izbraukumā devušies 25 hokejisti. Līdzi nav devies savainotais uzbrucējs Nikolajs Jeļisejevs un cits uzbrucējs Roberts Locāns, kurš palīdzēs HK «Rīga» komandai svarīgās Krievijas Jaunatnes hokeja čempionāta (MHL) spēlēs.

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs četru spēļu izbraukumā

Vārtsargi: Joakims Ēriksons, Jakubs Sedlāčeks un Nils Grīnfogels.

Aizsargi: Stīvens Seigo, Tomāšs Kundrāteks, Krišjānis Rēdlihs, Guntis Galviņš, Kristaps Sotnieks, Ēriks Ševčenko, Māris Jass, Aleksandrs Jerofejevs un Oskars Cibuļskis.

Uzbrucēji: Lauris Dārziņš, Tims Sestito, Ville Leino, Miks Indrašis, Miķelis Rēdlihs, Kaspars Saulietis, Gints Meija, Andris Džeriņš, Gunārs Skvorcovs, Armands Bērziņš, Edgars Kulda, Māris Bičevskis un Vitālijs Pavlovs.

Otrdien Astanā Kari Heikiles vadītā «Dinamo» komanda spēkosies ar «Baris» hokejistiem. Pēc tam paredzēts tikties ar Omskas «Avangard», Hantimansijskas «Jugra» un Jekaterinburgas «Avtomobilist».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar 28 spēlēs iegūtiem 34 punktiem ieņem priekšpēdējo, 13. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu