Jaunais Džeimss Bonds startē labi, bet ne izcili

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros šonedēļ neapšaubāms līderis ir jaunā Džeimsa Bonda filma «Spectre». Tiesa, filma uzrādījusi labus, bet ne izcilus pirmās nedēļas ienākumus, ziņo «collider.com».

Savā pirmajā nedēļas nogalē Ziemeļamerikā «Spectre», kuru režisējis talantīgais britu režisors Sems Mendess, iekasējusi 73 miljonus, kas Bonda franšīzei ir otrs visu laiku labākais rezultāts. Rezultāts ir ļoti labs, taču vienlaikus arī apliecina, ka Bonda popularitātes līknes augšupejai ir savas robežas.

Jaunajā kinolentē filmējušies aktieri Daniels Kreigs, Lea Seidū, Kristofers Valcs, Endrū Skots, Ralfs Fainss, Naomi Herisa un Monika Belluči - vecākā Bonda meitene. Itāļu aktrisei ir 51!

Kino kritiķi norāda, ka jaunā Bonda filma atgriežas pie vecās formulas un ir nedaudz vecmodīga versija par aģentu 007.

Filmas tituldziesmu iedziedājis talantīgais britu dziedātājs Sems Smits.

Bondam šajā reizē ir jācīnās ar pasaulē draudīgāko kriminālo grupējumu «Spektrs». Nežēlīgā cīņa, kas notiek reizē ar spekulācijām par britu izlūkdienesta likvidēšanu, negaidīti pašu superaģentu aizvien vairāk tuvina savai pretrunīgajai pagātnei un bīstamiem noslēpumiem.

Trilleris «007:Spektrs» ir līdz šim dārgāk izmaksājušais superaģenta Bonda kino stāsts, jo tā radīšanai tika iztērēti aptuveni 350 miljoni ASV dolāru. Tiesa, eksperti spriež, ka jaunā filma varētu kļūt arī par ienesīgāko kino stāstu Bonda vēsturē.

Otrajā vietā ne mazāk iespaidīgi debitējusi animācijas filma «The Peanuts Movie». Tā iekasējusi 45 miljonus, kas ir nopietns pieteikums vismaz 150 miljoniem kopsummā.

Foto: publicitātes

Ridlija Skota (Ridley Scott) jaunā fantastikas filma «The Martian» («Marsietis»), kurā galvenajā lomā iejuties Holivudas zvaigzne Mets Deimons (Matt Damon), aktualitāti pamazām zaudē. Šoreiz iekasēti 9,3 miljoni, bet kopējie ieņēmumi Ziemeļamerikā nākamās nedēļas laikā pārsniegs 200 miljonus.

Bērnu šausmu filma «Goosebumps» («Zosāda») ar Džeku Bleku galvenajā lomā numur 4. Top5 noslēdz Stīvena Spīlberga trilleris «Spiegu tilts» («Bridge of Spies»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu