Adeles un Elvisa Preslija nedēļa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/AP

Rokenrola karalis Elviss Preslijs uzstādījis jaunu rekordu Apvienotās Karalistes albumu topā. Šonedēļ 1. vietu tajā iekarojis Preslija albums «If I Can Dream» (Sony CG), kas ieskaņots kopā ar Karalisko simfonisko orķestri, un tas ir 12. Preslija numur 1.

Pirmajā nedēļā albums pārdots 79 000 vienību, svētdien ziņo «Official Charts Company».

«Tas ir albums, ko Elviss vienmēr ir vēlējies ieskaņot,» saka viņa bijusī sieva Priscilla. «Viņš būtu ļoti iepriecināts, ja zinātu, ka fani vēl joprojām viņam ir uzticīgi.»

Līdz ar to Roda Stjuarta (Rod Stewart) jaunais (29!) albums «Another Country» (Capitol/Decca/Universal) startē topa 32. vietā.

Savukārt britu grupas «Elbow» solista Gaja Gārvija (Guy Garvey) pirmais soloalbums «Courting The Squall» (Fiction/Universal) topā startējis 3. vietā.

Eda Šīrana (Ed Sheeran) dižpārdoklis «x» (Asylum/Warner Music) pakāpies no 7. uz 4. vietu, bet Džeses Glinas (Jess Glynne) debija «I Cry When I Laugh» (Atlantic/Warner) - no 6. uz 5.

Grupas «Eeasure» labāko dziesmu izlase «Always — The Very Best of Erasure (BMG)» numur 9.

Tikmēr singlu topā otro nedēļu pēc kārtas pirmajā vietā Adeles «Hello» (XL Recordings). Tas tikai sākums, protams.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu