«Outkast» savulaik atteicās no uzstāšanās «Super Bowl» izcīņā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Hiphopa grupa «Outkast» atteikusies no uzstāšanās Nacionālās futbola līgas (NFL) «Super Bowl» izcīņas puslaika koncertā, jo «Andre 3000» neesot gribējis saīsināt dziesmas, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

Otrs grupas dalībnieks «Big Boi» ceturtdien atklāja, ka grupa savulaik aicināta spēlēt «Super Bowl» izcīņā, kas ir starp skatītākajām televīzijas pārraidēm ASV. Taču grupa atteikusies, jo «Andre 3000» uzstājis, ka dziesmas «Hey Ya!» un «The Way You Move» vēloties izpildīt visā garumā, nevis saīsināt tās pēc televīzijas translācijas veidotāju prasībām.

«Andrē negribēja saīsināt dziesmas,»

intervijā sporta telekanālam ESPN teica «Big Boi». «Viņš teica, ka nevarot to darīt.»

«Big Boi» centies pārliecināt grupas biedru, taču viņam tas neesot izdevies. «Ceru, ka viņi vēl kādreiz mūs uzaicinās,» viņš sacīja.

Mūzikas interneta žurnāls «Pitchfork» pieļauj, ka «Big Boi» runājis par 2004. gada «Super Bowl» izcīņu, kurā uzstājās dziedātāja Dženeta Džeksone. Uzstāšanās iegāja «Super Bowl» vēsturē, kad mūziķis Džastins Timberleiks it kā nejauši norāva Džeksones tērpa daļu, atsedzot viņas krūti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu