Budapeštā sasit LaFerrari tūlīt pēc izbraukšanas no salona

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sastapt uz ielas braucošu Ferrari LaFerrari - vienu no šobrīd jaudīgākajiem un dārgākajiem sērijveida auto pasaulē - ir ļoti maza iespēja. Vēl mazāka iespēja ir kļūt par liecinieku tam, kā šāds auto tiek sadauzīts.

Kā raksta britu www.dailymail.co.uk, pēdējais zināmais satiksmes incidents, kurā iesaistīts LaFerrari, pagājušajā sestdienā noticis Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā. Liecību par šo negadījumu nav daudz, un izplatītākais video, kas šobrīd klejo tīmekli, ir vairāk nekā sliktas kvalitātes, tomēr tajā redzams, kā LaFerrari brauc pa vairāku joslu ielu un jūtami vēlas tikt garām citiem tai pašā virzienā braucošajiem auto.

Kad tāda izdevība rodas, 1,3 miljonus eiro vērtā itāļu hiperauto vadītājs nospiež akseleratora pedāli, bet 970 zirgspēkus spēcīgā mašīna acumirklī saslīd, to savaldīt braucējs nav iemācījies, un, apgriežoties ap savu asi, LaFerrari ietriecas ielas malā novietotos auto.

Pēc Dailymail informācijas konkrētais LaFerrari ir reģistrēts Slovākijā un tā vadītājs īsi pirms negadījuma bija izbraucis no Budapeštas Ferrari dīlera salona. Vairāk par auto īpašnieku noskaidrot nav izdevies, jo vadītājs, kurš avārijā necieta, uzreiz pēc negadījuma esot steidzis noņemt mašīnas reģistrācijas numura zīmes.

Jāpiezīmē, ka šī jau ir ceturtā zināmā LaFerrari avārija. Līdz šim ekskluzīvais Ferrari, ko ražotājs izlaidīs tikai 499 eksemplāros, avārijās ir cietis Monako, Ķīnā un Francijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu