Soctīkli virmot virmo par «valdību mata galā»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Vienotības» frakcijas vadītāja Solvita Āboltiņa šodien nāca klajā ar paziņojumu, ka Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V) «Vienotības» frakcijas sēdē esot apliecinājusi, ka ir gatava demisionēt saistībā ar valdības lēmumu par «airBaltic» investora piesaisti, tomēr partija neuzskata demisiju par iespējumu valsts budžeta pieņemšanas laikā.

Pati Straujuma norādīja, ka demisija neesot dienaskārtības jautājums un plašākus komentārus nesniedza. Kā zināms, Straujuma vakar pieprasīja satiksmes ministra Anrija Matīsa (V) demisiju.

Iemesls demisijas pieprasīšanai esot ministra novilcinātās darbības, laicīgi neiepazīstinot valdību ar nepieciešamo rīcību valsts nacionālās aviokompānijas «airBaltic» attīstībai. Valdība otrdien atbalstīja «Prudentia» atrasto nacionālās aviokompānijas «airBaltic» finanšu investoru, Vācijas uzņēmēju Ralfu Dīteru Montāgu-Girmesu, kurš par 52 miljonu eiro ieguldījumu iegūs 20% «airBaltic» akciju, savukārt valsts aviosabiedrībā ieguldīs 80 miljonus eiro. Tvitera lietotāji apsprieda iespējamo premjeres demisiju un nesaskaņas «Vienotības» iekšienē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu