Skaties realitātes šovu «Es būšu tu!»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien, 4. novembrī, plkst. 21.00 televīzija sievietēm «STV Pirmā!» nodod skatītāju uzmanībai realitātes šovu «Es būšu tu!», kura ietvaros uz trim dienām vietām apmainīsies vīrs ar sievu. TVnet sniedz ekskluzīvu iespēju sekot šova «Es būšu tu!» atklāšanas sērijai.

Latvijā veidotais realitātes šovs «Es būšu tu!» izzinās, vai pasaule sagriežas otrādi, ja sieva un vīrs uz trim dienām apmainās vietām.

Būs iespēja nonākt pasaulē, kurā vīrs veiks sievas darbu un mājas pienākumus, bet sieva – vīra.

Vai tas palīdzēs labāk saprast vienam otru un ļaus pārdomāt savu vietu ģimenes dzīvē? Vai tas izvērsīsies par izgāšanos vai tieši pretēji - lielo iespēju? Visbeidzot, vai tas uzšķils kaisli attiecībās un ļaus jūtām iekvēlot vēl karstāk?

«STV Pirmā!» veidotā šova atklāšanas nedēļā varēs tuvāk iepazīt un ieraudzīt raidījumu vadītāja un hokeja kluba «Dinamo» tehniskā menedžera Armanda Simsona un viņa sievas Ivetas ikdienu. Pēc šova filmēšanas Armands secināja: «Man un mūsu sabiedrības vīriešiem der atcerēties bez mākslīgas izlikšanās un neuzspēlēti palutināt mūsu sievietes. Jo tas, ko viņas dara dienu no dienas, mums nereti šķiet kā kaut kas pašsaprotams. Nesaprotam, nemākam saprast un nepamanām viņu ieguldījumu, jo tik ļoti esam aizrāvušies ar savām lietām, domām un nodarbēm. Ir jānovērtē, jāsaprot, iespēju robežās jāatbalsta un, kā jau teicu, jāpalutina. Arī mūsu sievietēm gribas reizi pa reizei pasēdēt, neko nedarot,

un tad mēs viņām varam pasniegt glāzi vīna un pamasēt viņu nogurušās pēdiņas.»

Nedēļu vēlāk, 11. novembrī, «STV Pirmā!» šovā «Es būšu tu!» varēs sastapt Lauru un Ģirtu Slaviņus, kuri audzina trīs bērnus. Viņu aprūpe notiek pēc stingra plāna, un pulciņu apmeklējumus bērniem palīdz realizēt vecvecāki. Kā atzina šova dalībnieki, otra lomā pavadītais laiks ļāvis saprast, kā tieši ikdienā pietrūkst visvairāk, un tas rezultējies ar ceļojumu uz Aļasku. Turpmāk šova «Es būšu tu!» ietvaros varēs satikt Līgu Eizenbergu un Aleksandru Volohu, kuri ir kopā sešus gadus un nodevušies kopīgam hobijam – dejām. Līga aizraujas ar zāļu tēju lasīšanu un jaukšanu, bet Aleksandram ir auto remonta darbnīca, un abiem otra kurpēs nebūt neklāsies viegli. Tāpat «STV Pirmā!» veidotajā šovā «Es būšu tu!» gaidāma tikšanās ar aktrisi Ievu Aleksandrovu-Ekloni un viņas vīru Elvingu Eklonu.

Realitātes šovu «Es būšu tu!» veido «Media 360». Turpmāk šovu «Es būšu tu!» varēs skatīties trešdienu vakaros plkst. 21.00 «STV Pirmā!».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu