Seriāla «Tvinpīka» jaunās sezonas iznākšana pārcelta uz 2017.gadu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kulta seriāla «Twin Peaks» («Tvinpīka») veidotāji paziņojuši, ka jaunā sezona iznākšot 2017.gadā, par gadu vēlāk, nekā sākotnēji plānots.

Amerikāņu telekanāla «Showtime» pārstāvis vasarā sacīja, ka cerot izlaist seriālu jau 2016.gadā. Taču mātes uzņēmuma «CBS Corp» vadītājs Leslijs Mūnvss tagad apstiprinājis, ka jaunās sērijas tiks demonstrētas televīzijā 2017.gadā.

Režisora Deivida Linča veidotajās sērijās atgriezīsies galvenās lomas tēlotājs Kails Maklahlans un vēl vairāki citi aktieri.

«Gaidiet, ka atgriezīsies tie varoņi, ko vēlaties atpakaļ. Un būs vēl daži pārsteigumi!» atklāja «Showtime» prezidents Deivids Nevinss.

Medijos izskanējušas baumas, ka amerikāņu aktrise Amanda Seifrīda spēlēšot Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) aģenta Deila Kūpera meitu. Seriālā atgriezīsies oriģinālie aktieri Šerila Lī, Ričards Beimers, Dens Ešbruks, Everets Makdžils, Vendija Robija, Šerilina Fena un Medhena Amika, savukārt jaunas lomas ieguvuši Dženifera Džeisone Leja, Roberts Knepers un Baltazers Getijs.

Nevinss augustā atklāja, ka Linčs un scenārists Marks Frosts esot izveidojuši vienu garu scenāriju visai sezonai. Tas tiks uzņemts kā filma, bet pēc tam sadalīts sērijās.

Kā jau ziņots, aprīlī Linčs paziņoja par izstāšanos no seriāla, jo nevarēja iegūt pietiekami lielu finansējumu. Taču mēnesi vēlāk viņš piekrita atgriezties.

Dale Cooper snart är du här igen❤ #jagvillinteväntamer #twinpeaks2016

A photo posted by Matilda samnell (@niinjakatten) on

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu