Avīze: «Monaco» par Mourinju piedāvājis € 50 miljonus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Francijas futbola kluba «Monaco» akcionārs Alesandro Proto ticies ar šosezon neveiksmīgi spēlējošās Anglijas premjerlīgas čempiones Londonas «Chelsea» īpašnieku Romānu Abramoviču, piedāvājot viņam 50 miljonus eiro par galveno treneri Žuzē Mourinju, vēsta Spānijas laikraksts As.

Proto piedāvājis izpirkt Mourinju līgumu par 50 miljoniem eiro, bet «Chelsea» boss vēlējies 100 miljonus.

«Piedāvājām 50 miljonus eiro, lai treneri savā rīcībā iegūtu tieši tagad, bet mums prasīja 100 miljonus,» As izteicies Proto. «Šī summa šķiet pārmērīga. «Monaco» tādu naudu nevar piedāvāt.»

Jau ilgāku laiku klīst runas, ka Portugāles futbola speciālists varētu pazaudēt savu posteni «Chelsea» klubā. Medijos jau izskanējuši viņa potenciālo aizstājēju vārdi. Viens no tiem ir pazīstamais itālis Fabio Kapello.

Lai arī «Chelsea» aizvada ļoti neveiksmīgu sezonu, Proto uzskata Mourinju par pasaules labāko futbola speciālistu.

Pēc 11 kārtām Anglijas premjerlīgā «Chelsea» ar izcīnītiem 11 punktiem ieņem vien 15. pozīciju. UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā Londonas vienība ar četriem punktiem trīs spēlēs ir G apakšgrupas trešajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu