Gvena Stefani runā par šķiršanos no vīra: «Dzīve uzsprāga manā acu priekšā»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dziedātāja Gvena Stefani īpaši nepārdzīvo šķiršanos no vīra, sieviete muzikālā šova «The Voice» žūrijas sastāvā nebeidz flirtēt ar kantrī mūzikas izpildītāju Bleiku Šeltonu. Lai vai kā, zvaigzne nesenā intervijā padalījās ar savām īstajām sajūtām saistībā ar šķiršanos.

Zvaigzne saka, ka nu viņas dzīvē ir sācies jauns etaps. Stefani dzīve burtiski uzsprāga viņas acu priekšā, un nu viss jāveido no jauna no pīšļiem.

Gvena jūt iedvesmas plūsmu un ar lielu entuziasmu sāk dzīvi no jauna. Jaunā dzīve liek arī ierastās lietas, cilvēkus uztvert citādāk, un tas rada papildu adrenalīnu.

Stefani nenožēlo šķiršanos, uzskatot, ka visam dzīvē ir savs laiks un vieta un nekas nav mūžīgs, arī mīlestība, ir laikus jāprot saprast, kad tā beidzas, un nenonāvēt visas skaistās atmiņas.

Vai zvaigznes jaunā mīlestība būs kantrī mūzikas zvaigzne Bleiks Šeltons, kurš vienā laikā ar Gvenu Stefani paziņoja, ka šķiras no sievas, kantrī mūzikas leģendas Mirandas Lambertas?



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu