«Gangnam Style» dziedātājs gatavojas izdot albumu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dienvidkorejiešu dziedātājs «Psy» izlaidīs pirmo albumu pēc vairāk nekā trīs gadu pārtraukuma, otrdien paziņoja mūziķa aģents. Tas būs «Psy» pirmais ieraksts pēc dziesmas «Gangnam Style» milzīgās popularitātes 2012. gadā. Dziesmas video joprojām ir visu laiku skatītākais klips vietnē «YouTube», kur tam ir 2,4 miljardi skatījumu.

Tomēr 2013. gadā izlaistais singls «Gentleman» un vēl pēc gada klajā nākušais duets «Hangover», ko «Psy» izpilda kopā ar amerikāņu reperi «Snoop Dogg», nesasniedza līdzvērtīgus panākumus.

37 gadus vecā «Psy» jaunākais albums iznāks 1. decembrī.

«Pagājušogad «Psy» teica, ka vēloties atgriezties pie savām saknēm un nākt klajā ar jaunu albumu,» teikts aģenta paziņojumā.

Pirms «Gangnam Style» kļuva par interneta sensāciju, «Psy» bija slavens izpildītājs Dienvidkorejā. Viņš bija pazīstams ar provokatīvajiem dziesmu vārdiem un koncertiem. Daudzi fani pārmeta dziedātājam, ka pēkšņā popularitāte likusi viņam zaudēt agrāko raksturu.

«Psy» sāka mūziķa karjeru 2001. gadā. Gaidāmais albums būs viņa septītais ieraksts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu