Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

«Erots 2016» aicina uz pilngadības ballīti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 2. novembra ir iespējams iegādāties biļetes uz gada erotiskāko pasākumu – starptautisko erotikas festivālu-izstādi «Erots 2016», kas 19. un 20. februārī notiks Ķīpsalā. Kā jau pilngadībā pienākas, pasākuma programma būs vēl izaicinošāka, savukārt izklaides – vēl trakulīgākas.

Kailā joga, muskuļoti torsi un citas pikantērijas

18. dzimšanas dienas svinībās uz «Erota» skatuves kāps mākslinieki no Baltkrievijas, Ungārijas, Portugāles, Spānijas un Latvijas, kas sniegs erotiski piesātinātus priekšnesumus – no kārdinošiem striptīzšoviem līdz ekstrēmiem priekšnesumiem asāku izjūtu cienītājiem. Līdzās šovprogrammai apmeklētāji tiks aicināti iepazīties ar plašu intīmpreču klāstu, iegādāties erotisko veļu, ādas izstrādājumus, tostarp gan pletnītes, gan maskas, kā arī masāžas eļļas un losjonus pikantām rotaļām. Savukārt drosmīgākie varēs sev uztaisīt tetovējumu vai pīrsingu mazāk vai vairāk intīmā vietiņā.

Pirmo reizi Latvijā, iespējams, pat Eiropā, būs vērojama kailā joga (naked yoga), ko uz «Erota» lielās skatuves izpildīs divas lokanas draiskules no Ungārijas. Kurš ir gatavs apšaubīt to, ka joga ir seksīga nodarbe? Un ja vēl to izpilda divas meitenes? Būs karsti!

Savukārt daiļā dzimuma pārstāvēm elpa noteikti aizrausies brīdī, kad uz skatuves kāps «MALE Empire NIGHT_out SHOW» muskuļotie puiši no Latvijas. Savā priekšnesumā, kas veidots Lasvegasas stilā, viņi pamazām atbrīvosies no apģērba gabaliem, kas jau tā būs niecīgi. Iznākums solās būt vēl labāks nekā filmā «Magic Mike», kur galvenajiem varoņiem ir ļoti seksīgi torsi!

Tie apmeklētāji, kuriem pašiem nav bail no kailuma... un arī ūdens, varēs piedalīties un atklāt savas labākās kustības apmeklētāju iecienītajā slapjo T-kreklu un šortu konkursā. Savukārt kautrīgākie varēs piedalīties mazāk atkailinošās aktivitātēs, kā izveicības un atjautības konkursos, par kuriem būs parūpējušies festivāla dalībnieki. Kvēlākie fani ir aicināti uz Zvaigžņu stendu, kur pornozvaigznes sniegs sevis cienīgus autogrāfus.

Kurš būs seksīgākais klubu dejotājs?

Vienlaikus blakus hallē jau ceturto reizi notiks Latvijā vienīgā klubu deju konkursa «Club Dance Queen & King 2016» fināls. Konkursā jaunie dejotāji no visas Latvijas demonstrēs savus talantus un prasmi aizraut publiku ar seksīgiem priekšnesumiem. Trenēti augumi, dinamiskas kustības un elektrizējoša atmosfēra – tas viss mūs gaida konkursa finālā. Priekšnesumu tematika būs pārsteigums kā dalībniekiem, tā skatītājiem!

Biļetes jau tirdzniecībā

Tikai pirmie 1000 apmeklētāji iepriekšpārdošanā «Biļešu servisa» kasēs var iegādāties biļetes par rekordzemu cenu – tikai 10 eiro! Tuvojoties karstajam pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes, iespējams, kļūs dārgākas.

Biļetes uz «Erots 2016» var iegādāties «Biļešu servisa» (www.bilesuserviss.lv) kasēs visā Latvijā no 2. novembra, bet no 1. decembra – arī Ķīpsalas hallē (darba dienās no plkst. 10.00 līdz 16.30) un intīmpreču veikalā «Kupidons plus». Ieeja no 18 gadu vecuma.

«Erots 2016» norises laiki - 19. un 20. februāris 18.00–03.00

Erotikas festivālu-izstādi «Erots 2016» organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu