Austrāļu puikas «5 Seconds of Summer» iekaro ASV topu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Jaunās mūzikas zvaigznes no Austrālijas - poproka grupa «5 Seconds of Summer», kura nākamgad 4. jūnijā uzstāsies Tallinas «Saku» arēnā, ar jauno albumu pārliecinoši startējusi ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topa 1. vietā, ziņo «billboard.com».

Grupas jaunais albums «Sounds Good, Feels Good» (Hi Or Hey/Capitol Records), kas jau dažu stundu laikā pēc iepriekšpārdošanas sākuma sasniedza augstāko atzīmi «iTunes» mūzikas topā 50 valstīs, nedēļas griezumā pārdots 192 000 vienību, liecina «Nielsen SoundScan» dati.

Jaunais ieraksts seko 2014. gada debijas platei, kura pirmajā nedēļā pārdota 259 000 eksemplāru.

Sākotnēji «5 Seconds of Summer» topu virsotnes iekaroja ar slavenu izpildītāju, tostarp Džastina Bībera un Eda Šīrana dziesmu kaverversijām un jau drīz devās kopīgā koncertturnejā ar «One Direction». Tagad grupa var lepoties ar jau vairāk nekā miljonu pārdotu biļešu uz saviem koncertiem un daudzām mūzikas balvām, tostarp no «Billboard», «Kerrang» un «MTV».

Albuma vēstnesis ir singls «She’s Kinda Hot» (skat. video).

2. vietā ar jauno albumu «Storyteller» debitē amerikāņu kantri superzvaigzne - dziedātāja Kerija Andervuda (Carrie Underwood). Nedēļas griezumā Kerijas jaunais ieraksts pārdots 177 000 vienību.

25 gadus vecā kanādiešu mūziķa Eibela Tesfeja (Abel Tesfaye) aka «The Weeknd» otrais oficiālais studijas albums «Beauty Behind the Madness» ir stabilā 3. vietā.

Nesen motoavārijā iekļuvušais reperis vienacis «Fetty Wap» (īstajā vārdā Willie Maxwell II ) ar «Fetty Wap» numur 4, bet top5 noslēdz amerikāņu kantrī dziedonis Bleiks Šeltons (Blake Shelton) ar izlasi «Reloaded: 20 #1 Hits».

Pagājušās nedēļas līderis, populārā amerikāņu a cappella grupa «Pentatonix», kura 2011. gadā uzvarēja NBC talantu šovā «The Sing-Off», ar savu pirmo oriģinālmūzikas ierakstu «Pentatonix» noslīdējusi uz 8. vietu.

Slavenais itāļu tenors Andrea Bočelli (Andrea Bocelli) noslēdz top10 ar albumu «Cinema». Albumā Bočelli sadziedas ar Arianu Grandi un Nikolu Šerzingeri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu