«Kāju veselība» - kodolīgs ceļvedis pēdu un kāju veselībā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izdevniecība «Avots» laidusi klajā grāmatu «Kāju veselība», kas ir kodolīgs ceļvedis pēdu un kāju veselībā, un ne tikai! Izrādās, ka ne vien plaukstu līnijas, bet arī pēdas satur bagātīgu informāciju gan par mūsu personību, gan dzīves ceļu un emocionālo stāvokli.

Še uzzinām, ko par mums liecina mūsu pēdu tips un to nokrāsa, kā lasāmas to līnijas, ko iesākt tādos gadījumos, ja uzrodas varžacs, ieaug nags vai piemeklē citas ligas, kā arī par to, kādi emocionālie sastrēgumi būs šo likstu pamatā. Aplūkoti arī krampji, podagra, vēnu problēmas, ceļgalu un gūžu sāpes, pastiprināta kāju svīšana u.tml. Sniegti arī mājās veicami vingrojumi un dažādas metodes attiecīgo simptomu mazināšanai un profilaksei, kā arī pirmās palīdzības soļi nopietnākos gadījumos.

Foto: publicitātes

Kājas nav atsevišķa ķermeņa daļa, kam ar pārējo ķermeni nav nekāda sakara, – nē, nereti kaite, kas skar ekstremitātes, liecina par visa organisma vājumu! Piemēram, podagra liecina, ka izjaukts organisma līdzsvars un nepieciešams pielāgot uzturu tā, lai to atjaunotu, savukārt krampji norāda uz mikroelementu trūkumu.

Grāmatu bagātina viegli uztveramas ilustrācijas.

128 lpp., mīkstie vāki 15x21cm

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu