Operā koncertēs pianists Deniss Macujevs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2. novembrī uz Latvijas Nacionālās operas skatuves uzstāsies slavenais Krievijas pianists Deniss Macujevs (Денис Мацуев). Macujevs ir viens no mūsdienu izcilākajiem un pazīstamākajiem pianistiem. Viņa vārds nesaraujami saistīts ar leģendārās Krievijas pianisma skolas tradīcijām, izsmalcinātām koncertprogrammām, radošo koncepciju novatorismu un dziļi māksliniecisku interpretāciju.

Mūziķa ceļš uz pasaules slavu sākās 1998.gadā pēc uzvaras XI starptautiskajā P.Čaikovska konkursā Maskavā. Šobrīd Deniss Macujevs ir biežs viesis pasaules slavenākajās koncertzālēs, lielāko mūzikas festivālu dalībnieks un pastāvīgi sadarbojas ar vadošajiem Eiropas, Ziemeļamerikas un Āzijas valstu orķestriem.

Deniss Macujevs uzstājies kopā ar tādiem izciliem kolektīviem kā Ņujorkas Filharmonijas orķestris, Čikāgas, Filadelfijas, Pitsburgas un Losandželosas simfoniskais orķestris, Berlīnes filharmonijas un Bavārijas radio simfoniskais orķestris, Francijas Nacionālais orķestris un Francijas Radio filharmonijas orķestris, BBC orķestris, Londonas Karaliskais filharmonijas orķestris un daudzi citi.

Mūziķa uzstāšanās grafiks sastādīts vairākiem gadiem uz priekšu.

2. novembrī arī Latvijas skatītājiem būs retā iespēja redzēt un dzirdēt ievērojamā pianista koncertu uz Latvijas Nacionālās operas skatuves.

Pasākumu rīko koncertaģentūra «M Events».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu