Uzņēmums «Nisan Norde» svin divdesmit gadu jubileju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Šajā nedēļas nogalē «Nissan» oficiālais pārstāvis Latvijā «Norde» atzīmēja savu 20 gadu jubileju ar svinīgu pasākumu un aptuveni četrsimt lūgtiem viesiem.

Pasākums norisinājās «Nissan Norde» auto salona telpās, kuras pārvērtās par īstu rudens ražas buķeti, jo, līdzīgi kā katru rudeni tiek daudzināta veiksmīga rudens raža, arī «Nissan Norde» atskatījās uz 20 gados paveikto.

Mazliet mistisku vakara noskaņu pasākumam piešķīra burvju mākslinieki, bārmeņu šovi un zīlēšana, jo izvēlētais datums sakrīt ar Helovīna svinēšanu.

Par vakara muzikālo daļu rūpējās dziedošais aktieris Varis Vētra un Latvijas estrādes dīva Samanta Tīna.

Viesiem bija iespēja izjautāt numerologu par automašīnas numura izvēli, piedalīties viktorīnās un laisties dejā DJ Carlo spēlētās mūzikas pavadībā.

Pasākumā piedalījās arī starptautiski viesi – «Nissan» Eiropas pārstāvji, Čehijas vēstniecības pārstāvji un Igaunijas, Lietuvas kolēģi «Nissan» tirdzniecībā.

«Norde» ilggadējās darbības laikā ir ieguvusi daudzus Latvijā pazīstamus klientus, kas ir kļuvuši par draugiem, – ģenerālis Juris Vectirāns, TV cilvēks Ansis Klinstons, pavārs Mārtiņš Rītiņš, aktieris Guntis Skrastiņš un daudzi citi, no kuriem daļa ieradās svinēt uzņēmuma apaļo jubileju.

Pasākuma ietvaros jubileju svin arī mākslas galerija «Nissan Norde», kurai aprit jau pieci gadi, tādēļ pasākuma ietvaros svinīgi tiks atklāta retrospektīva izstāde, kas ļaus atskatīties uz piecu gadu laikā paveikto. Izstādē piedalīsies mākslinieki Andris Zegners, Rihards Delvers, Sanita Paegle, Igors Dobičins, Rolands Gross, Zoja Geraskina, Tālivaldis Mizikants, Ieva Muzikante.

Viesiem bija iespēja iespēja gan baudīt šampanieti, ekskluzīvus ēdienus, klausīties muzikālus priekšnesumus, ļauties ezotērikai, kā arī dejot, vakars bija tik pārpildīts un jautrs, ka laiks skrēja vēja spārniem, gluži tāpat kā uzņēmuma panākumi skrien tikai uz augšu un augšu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu