Rīgas modes nedēļas ballītē Elita Drāke «spridzina» kluba «Coyote Fly» deju grīdu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

30.oktobrī Rīgas modes nedēļas viesi uzreiz pēc skatēm steidza uz klubu «Coyote Fly», kur norisinājās Rīgas modes nedēļas oficiālā ballīte.

29.oktobra oficiālā ballīte sākās ielūgumos norādītajā laikā, turpretī klubā «Coyote Fly» modes skate, kura pulcēja viesus, sākās divas stundas vēlāk.

Ja arī bija cilvēki, kuri uztraucās par šādu nokavēšanos un nerēķināšanos ar viņu laiku, tad tā noteikti nebija konkursa «Vecmāmiņa» rīkotāja Elita Drāke, kura ieradās klubā, lai dejotu.

Sieviete vairāk nekā divas stundas uz paaugstinājuma dejoja bez apstājas, piesaistot sev ne mazums apmeklētāju uzmanības.

Tāpat Elita dejojot vēl paspēja noraidīt ārzemnieku izrādīto uzmanību un palikt uzticīga deju grīdai un mūzikas ritmiem.

Daudzi jaunieši pēc pāris dejām dodas pasēdēt, jo nav spēka turpināt, turpretī piecdesmit trīs gadus vecā Elita ir lielisks piemērs tam, ka veselīgs dzīvesveids, joga, palīdz saglabāt ne tikai mūžīgu jaunību, bet arī rada enerģiju.

Ap diviem naktī viesi sagaidīja vakara kulmināciju, veikalu tīkla «F&More» modes skati, kurai beidzoties sekoja konfeti lietus, pēc skates liela daļa apmeklētāju pameta izklaides vietu.

Ballīti apmeklēja modelis Jaroslavs Barišņikovs, skaistuma konkursu rīkotāja Diāna Kubasova, konkursa «Vecmāmiņa» rīkotāja Elita Drāke, Rīgas modes nedēļas dvēsele Jeļena Strahova un daudzi modes cienītāji un atbalstītāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu