Ziepniekkalnā notiks Ķirbju balle

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Sestdien, 31.oktobrī, Ziepniekkalnā, Valdeķu setā pie 19.trolejbusa galapunkta notiks mājražotāju un amatnieku tirdziņš ar izklaides programmu ģimenei «Ķirbju balle»

Latvijas Mājražotāju un Mazo ražotāju Informācijas un Atbalsta Biedrība, kas plašāk pazīstama ar projektu «Latvijas Mājražotāji», aicina šo sestdien, 31.oktobrī no plkst. 10:00 līdz plkst. 17:00 apmeklēt mājražotāju, zemnieku, amatnieku un mazo ražotāju tirdziņu Ziepniekkalnā, Valdeķu sētā, bruģētajā laukumā pie 19.trolejbusa galapunkta.

Būs iespējams satapt vairāk kā 35 tirgotājus no tuviem un tāliem novadiem, spēlēt lielās galda spēles un piedalīties radošajās darbnīcās.

No Pierīgas saimniecībām tiks atvesti vairāk kā 50 kilogrami lielu un mazu ķirbju, kurus varēs ne vien apskatīt un iegādāties, bet no tiem arī izveidot ķirbju tēlus. Visas dienas garumā būs iespējams izveidot dažādas figūras un tēlus, piemēram, bērniem būs iespēja izgrebt ķirbju sejas helovīnam, kuras būs iespējams pēc tam ņemt līdz uz mājām.

Rīkots pēc apmeklētāju un dalībnieku pieprasījuma, šis būs jau otrais biedrības rīkotais tirdziņš Valdeķu sētā, Ziepniekkalnā. Organizatori cer, ka šādi pasākumi varētu kļūt par lielisku tradīciju un ienest zaļo dzīvesveidu un ģimeniskas atpūtas iespējas tepat, Rīgas mikrorajonos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu