Rikijs Džerveiss ceturto reizi vadīs «Zelta globusu» ceremoniju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu komiķis Rikijs Džerveiss (Ricky Gervais) nākamgad ceturto reizi vadīs «Zelta globusa» balvu pasniegšanas ceremoniju Losandželosā. Komēdijseriāla «The Office» («Ofiss») autors no 2010. līdz 2012. gadam vadīja prestižo ceremoniju trīs reizes pēc kārtas. Viņš palika skatītāju atmiņā ar dzēlīgiem jokiem par ceremonijā sapulcinātajām slavenībām.

Holivudas Ārzemju preses asociācija paziņojusi, ka Džerveiss atgriezīsies 2016. gada «Zelta globusu» ceremonijā 10. janvārī.

«Viņa improvizētā asprātība un ekscentriskais šarms neļaus atslābt zālē un pie televizora ekrāniem sēdošo uzmanībai,» sacīja asociācijas prezidents Lorenco Sorija.

«Zelta globusi» ir viens no ASV kino industrijas nozīmīgākajiem pasākumiem.

Pagājušogad ceremoniju vadīja amerikāņu komiķes Tīna Feja un Eimija Polere, kuras to bija uzņēmušās trešo reizi.

Džerveiss 2001. gadā izveidoja seriāla «The Office» britu versiju un vēlāk pārdeva tiesības adaptēt to ASV televīzijā. Džerveiss ir komēdijseriālu «Extras» un «Life's Too Short» autors, kā arī spēlējis vairāk nekā 40 filmās un seriālos.

Pagājušonedēļ ASV Kinoakadēmijas jeb «Oskara» balvu pasniegšanas ceremonijas rīkotāji atklāja, ka nākamā gada pasākumu vadīs amerikāņu komiķis Kriss Roks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu