Dedženeresa par iznākšanu no «skapja»: «Es nedomāju, ka to paveikšu kameras priekšā»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Laiki mainās. 1997.gadā komiķe Elena Dedženeresa iznāca no «skapja», kļūstot par vienu no pirmajām slavenībām, kura atklāti paziņo savu orientāciju. Kā izrādās, ejot uz Opras šovu, slavenība nav pat apsvērusi domu par šādu rezultātu.

Elena intervijā atzinusi, ka, ejot uz šovu, nav zinājusi, ka izkāps no «skapja», tāpat viņa nekad nedomāja, ka to izdarīs publiski Amerikas populārākajā televīzijas šovā.

Zvaigzne atklāj, ka pirms iznākšanas no «skapja», apsverot iespēju par publisku atzīšanos homoseksualitātē, domājusi – vai es vēl būšu populāra, vai mani joprojām cilvēki mīlēs?

Pati zvaigzne uzskatīja, ka atzīšanās kalpos kā karjeras beigas, un tāpēc viņa ilgus gadus klusēja un kautrējās pati no sevis.

2008.gadā Elena apprecēja aktrisi Poršu del Rosi un joprojām dzīvo laimīgā laulībā.

Sievietes ilgi izvairījās no baumu izdevumu slejām, uzskatot, ka lesbietes nav šādu rakstu vērtas, ieņemot prātā šādu domu, jau pēc neilga laika Elena izlasīja pirmos rakstus par attiecību krīzi viņas un Poršas attiecībās.

Par to sieviete jūtas sajūsmā, jo prese uzskata viņas par gana interesantām, lai rakstītu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu