«STV Pirmā!» apmaina vietām sievu un vīru jaunā realitātes šovā «Es būšu tu!»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «STV Pirmā!»

Pirms nedēļas sievietes Latvijā sasniedza jauns, tikai viņām veidots televīzijas kanāls «STV Pirmā!». Skatītājas jau šobrīd var sekot Latvijā veidotam sarunu šovam «Starp mums runājot», sadzirdēt aizkustinošus stāstus «Pirmās mīlestības» ietvaros, kā arī skatīties pasaulē iemīlētu filmu, seriālu un šovu jaunākās sezonas. «STV Pirmā» pie tā neapstājas un piedāvā jaunu, Latvijā veidotu realitātes šovu «Es būšu tu!». Tas ļaus uzzināt, vai pasaule sagriežas otrādi, ja sieva un vīrs uz trim dienām apmainās vietām. Realitātes šovs «Es būšu tu!» būs skatāms no 4. novembra ik trešdienas vakaru plkst. 21.00 televīzijā sievietēm «STV Pirmā!».

Nule pirmizrādi piedzīvojusī televīzija «STV Pirmā!» skatītājām piedāvā vēl vienu pašmāju realitātes šovu «Es būšu tu». «STV Pirmā!» izzinās, vai pasaule sagriežas otrādi, ja sieva un vīrs uz trim dienām apmainās vietām.

Būs iespēja nonākt pasaulē, kurā vīrs veiks sievas darbu un mājas pienākumus, bet sieva – vīra.

Vai tas palīdzēs labāk saprast vienam otru un ļaus pārdomāt savu vietu ģimenes dzīvē? Vai tas izvērsīsies par izgāšanos vai tieši pretēji - lielo iespēju? Visbeidzot, vai tas uzšķils kaisli attiecībās un ļaus jūtām iekvēlot vēl karstāk?

Šova atklāšanas nedēļā varēs tuvāk iepazīt un ieraudzīt raidījumu vadītāja un hokeja kluba «Dinamo» tehniskā menedžera Armanda Simsona un viņa sievas Ivetas ikdienu. Armands uz trim dienām apmainīsies vietām ar Ivetu, lai abi uz savas ādas izdzīvotu un piedzīvotu dzīvesbiedra ikdienas pienākumus. «STV Pirmā!» veidotais realitātes šovs «Es būšu tu!» atklās, vai šī maiņa palīdz saprast vienam otru labāk un spēj attiecībām piešķilt jaunu kaisles uguntiņu. Pēc šova filmēšanas Armands secina: «Man un mūsu sabiedrības vīriešiem der atcerēties bez mākslīgas izlikšanās un neuzspēlēti palutināt mūsu sievietes.

Jo tas, ko viņas dara dienu no dienas, mums nereti šķiet kā kaut kas pašsaprotams.

Nesaprotam, nemākam saprast un nepamanām viņu ieguldījumu, jo tik ļoti esam aizrāvušies ar savām lietām, domām un nodarbēm. Ir jānovērtē, jāsaprot, iespēju robežās jāatbalsta un, kā jau teicu, jāpalutina. Arī mūsu sievietēm gribas reizi pa reizei pasēdēt neko nedarot, un tad mēs varam pasniegt glāzi vīna un pamasēt viņu nogurušās pēdiņas.»

Nedēļu vēlāk, 11. novembrī, šovā varēs sastapt Lauru un Ģirtu Slaviņus, kuri audzina trīs bērnus. Viņu aprūpe notiek pēc stingra plāna, un pulciņu apmeklējumus bērniem palīdz realizēt vecvecāki. Kā atzina šova dalībnieki, otra lomā pavadītais laiks ļāvis saprast, kā tieši ikdienā pietrūkst visvairāk, un tas rezultējies ar ceļojumu uz Aļasku. Pēc tam šova «Es būšu tu!» ietvaros varēs satikt Līgu Eizenbergu un Aleksandru Volohu, kuri ir kopā sešus gadus un nodevušies kopīgam hobijam – dejām. Līga aizraujas ar zāļu tēju lasīšanu un jaukšanu, bet Aleksandram ir auto remonta darbnīca, un abiem otra kurpēs nebūt neklāsies viegli. Tāpat «STV Pirmā!» veidotajā šovā «Es būšu tu!» gaidāma tikšanās ar aktrisi Ievu Aleksandrovu-Ekloni un viņas vīru Elvingu Eklonu.

Jaunais realitātes šovs «Es būšu tu!» no 4. novembra ik trešdienu vakaru plkst. 21.00 televīzijā sievietēm «STV Pirmā!».



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu