Meta Deimona «Marsietis» atgriežas virsotnē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ziemeļamerikas kinoteātros veiksmīgi turpina startēt Ridlija Skota (Ridley Scott) jaunā fantastikas filma «The Martian» («Marsietis»), kurā galvenajā lomā iejuties Holivudas zvaigzne Mets Deimons (Matt Damon). Filma atkal atgriezusies kinoteātru topa 1. vietā.

«Marsietis» iekasējis 15,9 miljonus dolāru, par nieka tiesu (0.4 miljoniem) apsteidzot pagājušās nedēļas līderi - bērnu šausmu filmu «Goosebumps» («Zosāda») ar Džeku Bleku galvenajā lomā.

«Marsietis»: Neveiksmīgā NASA ekspedīcijā uz Marsu astronauts Marks Veitnijs (Mets Deimons) šķietami iet bojā, taču, kā vēlāk izrādās, ir palicis dzīvs. Ko darīt vienam pašam uz Marsa? Kā izdzīvot? Kā sazināties ar Zemi?

«Zosāda»: Pusaudzis Zaks ir sarūgtināts par ģimenes pārcelšanos uz provinciālo pilsētiņu, taču iepazīšanās ar burvīgo kaimiņieni Hannu mazina viņa neapmierinātību. Drīz atklājas, ka Hannas tēvs ir neviens cits kā Roberts Stains - pazīstamais rakstnieks, populārās grāmatu sērijas «Zosāda» autors. Stainam ir šausmīgs raksturs, taču vēl šausmīgāks izrādās viņa noslēpums – visi briesmoņi, kas aprakstīti rakstnieka grāmatās, ir reāli. Un Stains ir spiests turēt viņus visus ieslēgtus savu grāmatu lapās. Grūti iedomāties, kas notiks, ja mošķi tiks laukā...

Nemainīgi trešajā vietā Stīvena Spīlberga trilleris «Spiegu tilts» («Bridge of Spies»). Tam izdevies iekasēt 11,4 miljonus.

Anotācija: Dramatiskā trillera notikumi, kuri balstīti uz vēsturiskiem faktiem, stāsta par Bruklinas advokātu Džeimsu Donovanu, kurš tiek ierauts aukstā kara epicentrā. Kļūstot par aizstāvi ASV apcietinātam PSRS spiegam, CIP nosūta Donovanu veikt praktiski neiespējamu uzdevumu - panākt vienošanos par PSRS notvertā amerikāņu pilota atbrīvošanu.

Latvijas kinoteātros šī filma ar Tomu Henksu no 27. novembra.

Foto: publicitātes

Tikmēr amerikāņu aktiera Vina Dīzela (Vin Diesel) asa sižeta filma «Pēdējais raganu mednieks» («The Last Witch Hunter») debitējusi 4. vietā.

Top5 noslēdz 2012. gada animācijas filmas «Hotel Transylvania» turpinājums «Viesnīca «Transilvānija» 2» («Hotel Transylvania 2»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu