Zeltiņš: Vakara šovs būs kā «tramplīns uz vīkendiņu»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdienām aizliegts būt garlaicīgām un skumjām, tās nedrīkst būt pārāk sakārtotas un pelēkas. Tām jābūt aizraujošām un priecīgām, mazliet trakulīgām un krāsainām. Gluži kā TV raidījumam «Vakars ar Renāru Zeltiņu», kurā jautrība iet roku rokā ar informētību par aktuālo, bet visdažādākās izdarības draudzējas ar populāru un interesantu viesu izzināšanu.

Uz «Vakars ar Renāru Zeltiņu» otrās sezonas pirmā raidījuma filmēšanu devās arī TVNET komanda. Nenoliedzami

prieks un sajūsma virmoja gaisā visas trīs filmēšanas stundas

gan komandas, gan skatītāju vidū. Raidījuma filmēšanas komanda šajā sezonā ir spērusi lielu soli augšup. Vispirms jau jāmin, ka pēc paša Zeltiņa vēlmes raidījuma 2. sezonu veido jauna komanda. Tā, piemēram, par producentu, jeb, kā viņam pašam šā raidījuma tapšanā tīk sevi dēvēt, - par satura konsultantu ir pieaicināts viens no Latvijas atzītākajiem dīdžejiem Toms Grēviņš. Tāpat grupas «Olas» ziņu repošana ik piektdienas vakaru un dziedātāja Ralfa Eilanda Ziemassvētku dziesmas tapšana ar šova viesu palīdzību ir šova jaunumi. Pats Renārs par savu raidījumu teic: «Pēc piecām dienām, kas ir bijušas darba dienas, ir tāds mazs tramplīns, kurā viņi - hops! - atlec un aiziet vīkendiņā ar smaidu!» Katrā ziņā

jaunu vēsmu un lielas apņēmības netrūkst.

Jau pirmajā raidījumā pie Renāra ciemosies jaunā LTV seriāla «Māja pie ezera» galvenā dīva Sandra Kļaviņa, ar krāšņu uznācienu ieradīsies dziedātājs Ralfs Eilands, kurš tad arī atklās muzikālas sadarbības ieceres ar raidījuma vadītāju un viesiem, kā arī absolūtu pirmatskaņojumu piedāvās grupa «Labvēlīgais tips». Tāpat Renārs būs sagatavojis saviem viesiem un skatītājiem neparastu pārsteigumu, kas sauksies «Zeltiņa rokas».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu