Biogrāfija: Frenks Sinatra bildināja Merilinu Monro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Jauniznākušā Frenka Sinatras biogrāfijā atklāts, ka amerikāņu dziedātājs esot bildinājis aktrisi Merilinu Monro.

Amerikāņu rakstnieka un žurnālista Džeimsa Kaplana biogrāfijā «Sinatra the Chairman» aprakstītas Sinatras attiecības ar vairākām slavenām aktrisēm, tostarp Avu Gārdneri, Miu Ferovu un Monro.

Grāmatā teikts, ka Sinatra esot sevi uzskatījis par Monro glābēju.

Monro cieta no narkotiku atkarības un psiholoģiskām problēmām. 1962.gadā Monro nomira no barbiturātu pārdozēšanas. Viņa bija 36 gadus veca.

Taču vairākus gadus pirms tam Monro un Sinatra, kuri tolaik atradās slavas zenītā, esot bieži sazinājušies. Tas saniknojis Monro otro vīru, beisbola leģendu Džo Dimadžio, jo abi vīrieši uzskatījuši sevi par aktrises glābējiem. Kaut arī Dimadžio izšķīrās no Monro septiņus gadus pirms viņas nāves, beisbola spēlētājs aizliedza Sinatram ierasties uz kinodīvas bērēm.

Domājams, ka Sinatras un Monro neilgais romāns sākās un beidzās 1961.gadā. Gadu vēlāk Sinatra aizvadīja nedēļas nogali Monro mājā Nevadas štatā, lai atbalstītu viņu grūtajā dzīves posmā. Kaplana biogrāfijā teikts, ka Sinatra piedāvājis Monro apprecēties, lai «paglābtu viņu no sevis pašas». Monro noraidījusi bildinājumu, teikts biogrāfijā.

"Jā, Frenks gribēja viņu apprecēt," atklāja dziedātāja miesassargs Džilijs Rico.

"Viņš izteica bildinājumu, bet viņa teica nē.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu