«Playboy» modele paziņo, ka Hefners ir pārāk vecs, lai tiktu galā ar «Playboy» zaķiem un māju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

«Playboy» māja ir atbildīga par daudzām vēsturiskām Holivudas ballītēm, bet nu žurnāls izlēmis nepublicēt kailas sievietes un modele Karla Hova saka, ka Hjū Hefners ir pārāk vecs un nespējīgs, lai turpinātu rīkot ballītes, vadītu žurnālu un uzturētu kārtībā māju.

Modele, kura dzīvo «Playboy» namā, atklāj, ka tur vairs nenotiek ballītes, apkārt nestaigā puskailas modeles, tāpat Hefneram nav interesanti spēlēties ar savem zaķiem. Viss, ko viņš vēlas, ir šaha spēles ar draugiem, vecu filmu skatīšanās, turklāt vecais vīrs visur dodas ar medmāsu kompāniju.

Hefners nekad nepamet māju un atsakās tur kaut ko mainīt, modeles vairākkārt lūgušas uztaisīt remontu atsvaidzināt māju, kuras iekārtojums sen ir nolietots, un māja ieguvusi nelāgu smaržu.

Tāpat modele piemetina, ka ēdiens garšo kā slimnīcas ēdiens un visi zaķi jūtas kā cietumnieces, kuram jāuzturas savās telpās un jau deviņos jādodas pie miera.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu