Džolija baidās, ka Pits sāks romānu ar blondu Holivudas skaistulīti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Andželīna Džolija un Breds Pits kopā izveidojuši perfektu dzīvi un ir viens no Holivudas spēcīgākajiem un visvairāk cieņu izraisošajiem pāriem. Neviens gan nav aizmirsis, ka romāns sākās laikā, kad Pits vēl bija precējies ar Dženiferu Anistoni. Nu Džolija baidās, ka šāda pati dzirkstelīte uzplauks starp viņas vīru un aktrisi Sjenu Milleri.

Pits producē filmu «The lost city of Z» kurā piedalās Sjena Millere un Roberts Patinsons. Aktieris pateicis Džolijai, ka dosies uz Īriju apciemot filmēšanas grupu, un sieva nav ar šādu domu apmierināta.

Džolija neļauj vīram turp doties, jo katru dienu vairākkārt dzird Sjenas vārdu un to salīdzina ar dzirksteli, kura uzšķīlās starp viņu un aktieri filmas «Misters un misis Smiti» filmēšanās laikā.

Sjena Millere ir brīva sieviete un nereti sāk romānus ar filmu partneriem, kā arī precētiem vīriešiem.

Aktrise sāka romānu ar Džūdu Lovu filmas «Alfie» filmēšanā, krāpa viņu ar Danielu Kreigu filmas «Layer cake» laikā un vēlāk sāka romānu ar precēto četru bērnu tēvu Baltazaru Getiju.

Vai Džolijas aizdomas ir pamatotas?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu