Rīgā atgriežas «Simply Red»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Atzīmējot 30 gadu jubileju, ar karjeras labākajām dziesmām Rīgā uzstāsies «Simply Red». Baltā soula grupa koncertēs «Arēnā Rīga» 23. oktobrī, un šī koncerttūre iezīmēs grupas atgriešanos uz lielo arēnu skatuvēm kopš šova Londonā pirms pieciem gadiem. «Man patīk jubilejas, un šī ir liela!» saka Miks Haknels (Mick Hucknall). «Ir īstais laiks atgriezties!» Atgādinām, ka grupa Rīgā viesojās 2006. gadā (skat. koncerta recenziju). Koncerta viesis - Jānis Stībelis.

«Simply Red» ir atpakaļ modē un nemainīgi tiek uzskatīta par vienu no labākajām grupām Apvienotajā Karalistē. Vērienīgā koncertturneja iekļaus šovus lielākajās Eiropas pilsētās, ieskaitot 14 koncertus Lielbritānijā, kas kulmināciju piedzīvos Londonā ar diviem noslēguma šoviem «O2» arēnā.

Ar vairāk nekā 60 miljoniem pārdotu ierakstu «Simply Red» var lepoties ar vienu no iespaidīgākajiem hitu sarakstiem, ieskaitot «Holding Back The Years», «If You Don’t Know Me By Now», «Something Got Me Started», «Stars», «Fairground», «The Air That I Breathe», «For Your Babies» un «Sunrise». «Simply Red» dvēseliskā mūzika ir lutinājusi veselu paaudzi ar izciliem skaņdarbiem un Mika Haknela unikālo talantu.

Gatavojoties šai nozīmīgajai koncertturnejai, dziedātājs ar vienu no spēcīgākajām balsīm soulmūzikas vēsturē, Miks Haknels atzīst: «Grupas nosaukumā apzināti ir ietverts vārds «vienkārši» - tas raksturo to, ko mūzikā vēlos panākt. Manā prātā joprojām dzimst jaunas melodijas, dziesmu vārdi un būs arī jauns albums, kad pienāks īstais laiks. Taču šobrīd būt «Simply Red» līderim un uzstāties kopā ar grupu ir tas, ko vēlos darīt vairāk par visu pasaulē. Mūsu fani zina, kas mēs esam. Viņi vienmēr bijuši mums lojāli. Un tagad es vēlos kāpt uz skatuves un sniegt klausītājiem tieši to, ko viņi no mums gaida, - patiesu mūziku.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu