Šovā «Izklausies redzēts» uzvaras laurus beidzot plūc Ieva Pļavniece

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

18.oktobrī televīzijas skatītāji jau ceturto svētdienu pēc kārtas vēroja populāro raidījumu «Izklausies redzēts» un jutās kā pasaules mēroga koncertā, jo vietējā mēroga slavenības iejutās populāru, visā pasaulē mīlētu mākslinieku lomās. Šoreiz šovā uzvarēja aktrise un uzņēmēja Ieva Pļavniece.

Dziedātāja Antra Stafecka attēloja Šenaiju Tveinu, dziedātāja Annija Putniņa atveidoja leģendāro Vitniju Hjūstoni, seriāla «Ugunsgrēks» aktieris Kristaps Rasims iejutās grupas «Oasis» solista Laeima Galahera tēlā, džeza māksliniece Elza Rozentāle atdarināja Etu Džeimsu, mūziķis Atis Zviedris atdarināja čigānu panku grupu «Gogol Bordello», dziedātājs Andris Ābelīte atveidoja grupas «Muse» solistu Metjū Belamiju, bet mūziķis Jānis Auzāns - grupas «Mumiy Troll» dalībnieku Iļju Lagutenko.

Visi bija daudz strādājuši un centušies pēc iespējas vairāk iejusties atveidojamo mākslinieku ādā, bet beigu beigās žūrija lēma, ka uzvara pienākas aktrisei Ievai Pļavniecei.

Žūrijā bija radio «SWH» priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics, aktieris Lauris Subatnieks, TV personība Jana Duļevska, un ierastajam trio pievienojās arī dziedātājs Roberto Meloni.

Roberto un Jana Duļevska, kā jau cilvēki, kuri apveltīti ar humora izjūtu, savos komentāros centās iepīt daudz joku, pozitīvisma.

Atgādinām, ka šīs sezonas galvenā balva ir 5000 eiro, kuru šova uzvarētājs ziedos labdarībai.

Izklausies redzēts» pirmajā sezonā uzvarēja mūziķis Ralfs Eilands. Otrajai sezonai vēl līderis nav zināms, jo katrā no trim raidījumiem uzvarējusi cita personība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu