Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Modes šovs «Riga Fashion Mood» ļauj apskatīt arī «dzīvās lelles» (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Pirmajā un otrajā oktobrī koncertzālē Rīga norisinās jau desmitais modes šovs «Riga Fashion Mood», kurš apkopo vienuviet Latvijas labākos, talantīgākos, kā arī jaunākos un ekstremālākos modes māksliniekus.

Atklāšanas pasākums izcēlās ar punktualitāti, viesiem nebija jānīkst foajē, bet tie varēja doties zālē un vērot skates.

Pirmajā dienā viesus priecēja galvenokārt jaunie modes mākslinieki, daži no tiem izraisīja viesos sajūsmu, bet vairums radīja pārdomas par to, vai viss, kas jebkādā veidā sašūts kopā, uzreiz kļūst par mākslu.

Desmito «Riga Fashion Mood» atklāja tādi dizaineri un zīmoli kā «Eva Borherte», «Laima Ūdre», «Tabaka», «Lazy Francis», «Zane Poriete», «Simona Veilande», «Liene Bukovska», «IN by Inga Nipane» un «Coo Culte».

Starplaikos viesus priecēja grupas «Rīgas modes» muzikālie sniegumi, kuri ar spēlēto rokenrola mūziku centās radīt viesu sejās smaidu un pozitīvismu.

Lielāko sašutumu un arī pozitīvus smaidus sejās radīja zīmola «Lazy Francis» modes skate, kurā bija iespējams aplūkot mazas meitenītes, kuras ar frizūru, tērpu un grima palīdzību bija izveidotas par «dzīvām lellēm».

Pasākumu steidza apmeklēt tādas slavenības kā aktrise Agnese Zeltiņa un Zane Vaļicka, radio geiša Ieva Adamss, blogeres Karīna Zu un Alīna Kellere, dziedātāji Liera Štein un Alekss Silvērs, modes mākslinieks Romāns Černovs, dizainere Šeila, uzņēmēja Sveta Loeva, kā arī daudzas, jo daudzas sabiedrības dāmas.

Pēc skatēm viesi tika aicināti kafejnīcā baudīt dzērienus un pīrādziņus, kā arī nodoties neoficiālām sarunām. Neoficiālo vakara daļu vadīja populārais dīdžejs un dziedātājs Markus Riva.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu