Foto: Dziedātāja Kerija Andervuda atklāj plakana vēdera noslēpumu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu kantrī mūzikas izpildītāja Kerija Andervuda fotografējusies novembra žurnālam «Shape». Trīsdesmit gadus vecā dziedātāja stāsta par savu augumu pēc dzemdībām, kā arī veidu, kā vienmēr saglabāt plakanu vēderu!

Foto: Reuters/Scanpix

Par savu ķermeni pēc dzemdībām: Pēc Isaija piedzimšanas nospraudu sev mērķi atkal kļūt par sava auguma noteicēju. Man paveicās, jo grūtniecības laikā pieņēmos svarā tikai par trīspadsmit kilogramiem, un tas ir tieši tas svars, kas tiek rekomendēts ikvienai grūtniecei. Tā kā man veica ķeizargriezienu, tas nozīmē, ka pirms treniņu atsākšanas jāgaida vismaz sešas nedēļas. Par spīti tam jau pēc divdesmit dienām es lēnām atsāku skriet un daudz staigāju pa māju.

Par to, kā saglabāt plakanu vēderu: Esmu veģetāriete un dievinu maizi. Par spīti tam, ka dievinu maizi, es no tās atsakos vakariņās. Varu izēst milzīgu trauku ar dārzeņiem no rīta, notiesāt sviestmaizi pusdienas laikā, bet vakariņas sastāv tikai no olas baltuma un dārzeņiem. Nekādas maizes. Šādi dzīvojot, no rīta pieceļoties vēders vienmēr ir plakans.

Par mieru: Uzskatu, ka katru dienu vismaz desmit minūtes jāpavada pilnīgā klusumā. No rīta baudu kafiju, pārdomāju dienas plānu, lai laicīgi morāli sagatavotos. Reizēm vakaros malkoju glāzi vīna un vienkārši atslābinos klusumā, esot ar sevi un savām domām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu