Izskan jauna informācija par Šūmahera ārstēšanas procesu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Septiņkārtējā Formula-1 čempiona Mihaēla Šūmahera aprūpes un ārstēšanas izmaksas ir aptuveni 135 000 eiro mēnesī. Līdz šim brīdim ārstēšanai iztērēti jau 13 miljoni eiro, liecina jaunākā informācija.

Sportistu ik dienas aprūpē 15 cilvēku komanda, kurā ir ārsti, medmāsas un citi medicīnas darbinieki, atsaucoties uz Christian Today, vēsta express.co.uk.

Par Šūmahera veselības stāvokli precīzas informācijas joprojām nav, taču viņa menedžere norāda, ka bijušais sportists lēnām uzrāda atlabšanas pazīmes.

Varētu šķist, ka Šūmahera slimības dēļ sāks izbeigties slavenā autosportista ietaupījumi, taču, visticamāk, tā nenotiks, spriež mediji.

Iepriekš kļuva zināms, ka Šūmahera sieva Korina pārdevusi Šūmahera privāto lidmašīnu un brīvdienu māju Norvēģijā, un viņa rīcībā tagad varētu būt ap 700 miljoniem eiro.

Jau ziņots, ka pašlaik 46 gadus vecais Šūmahers 2013.gada izskaņā, slēpojot Francijas Alpu kūrortā Meribelā, nokrita un atsitās ar galvu pret akmeni, kā rezultātā guva nopietnu galvas traumu. Turpinājumā viņš ilgstoši atradās mākslīgi radītā komā, atmostoties pēc 189 dienām.

Savā F-1 pilota karjerā Šūmahers kopumā izcīnīja 91 uzvaru, kas ir gandrīz divas reizes vairāk nekā nākamajam panākumiem bagātākajam sportistam Alēnam Prostam (51 uzvara). Divus čempiona titulus Šūmahers izcīnīja Benetton komandas sastāvā, bet piecus - pārstāvot Ferrari vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu