Rīgas «Dinamo» izbraukumu turpinās Bratislavā (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Rīgas «Dinamo» komanda šodien Bratislavā aizvada Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta izbraukuma spēli, tiekoties ar Slovākijas klubu «Sovan». Mačs sāksies plkst. 20:00, un to tiešraidē iespējams skatīties kanālā TV6.

Šo izbraukumu «Dinamo» sāka pirmdien, kad Helsinkos ar rezultātu 2:3 cīņas izskaņā piekāpās vietējai «Jokerit» komandai.

Savukārt «Slovan» hokejisti pēdējā spēlē savā laukumā ar rezultātu 3:2 pēcspēles metienos uzveica Baltkrievijas klubu Minskas «Dinamo».

Pēc sāpīgā zaudējuma «Jokerit» «Dinamo» komanda galvenais treneris ļoti asi kritizēja pirmo (Dārziņš, M.Rēdlihs, Videls) un otro (Hosa, Ščastļivijs, Cipulis) uzbrucēju virknējumus.

«Esmu ļoti vīlies komandas līderos, jo īpaši pie otrajiem un trešajiem zaudētajiem vārtiem. Viņiem šķiet, ka šeit atrodas, lai mestu vārtus, bet ir jāspēlē arī aizsardzībā,»

piebilda Ābols.

Šajā tūrē «Dinamo» nevarēs palīdzēt uzbrucējs Andris Džeriņš, kas pagājušajā nedēļā iedzīvojās savainojumā (lauzts deguns). Iespējams, ka spēlē pret «Slovan» ierindā atgriezīsies augumā raženais slovāku aizsargs Milans Jurčina.

Rezultatīvākais uzbrucējs «Dinamo» komandā ir Miks Indrašis. Latviešu uzbrucēju kontā ir 2 vārtu guvumi un 7 rezultatīvas piespēles. Savukārt «Slovan» vienībā labākais ar 10 vārtiem un 2 rezultatīvām piespēlēm ir pieredzējušais slovāks Vladislavs Naģs.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 11 spēlēs izcīnītiem 15 punktiem atrodas 8. pozīcijā, bet «Slovan» ar 15 punktiem desmit mačos atrodas vietu augstāk.

Izbraukumu «Dinamo» komanda noslēgs piektdien, viesojoties pie Horvātijas vienības Zagrebas «Medveščak». Pēc tam trīs spēles risināsies «Arēnā Rīga».

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs izbraukumā

Vārtsargi: Edgars Masaļskis, Jakubs Sedlāčeks un Salvis Balandīns.

Aizsargi: Krišjānis Rēdlihs, Georgijs Pujacs, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Čejs Genovejs, Milans Jurčina, Mārtiņš Porejs un Edmunds Augstkalns.

Uzbrucēji: Miks Indrašis, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Pjotrs Ščastļivijs, Marsels Hosa, Linuss Videls, Roberts Bukarts, Gints Meija, Juris Upītis, Mārtiņš Cipulis, Gunārs Skvorcovs, Kaspars Saulietis, Māris Bičevskis un Nikolajs Jeļisejevs.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu