Arī K. Valters un Jahovičs pieteikti «Barons kvartāla» sastāvam (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latviešu saspēles vadītājs Kristaps Valters un pieredzējušais uzbrucējs Gatis Jahovičs pieteikti Latvijas komandas «Barons kvartāls» sastāvā, informē «Aldaris» Latvijas Basketbola līga (LBL).

Tāpat komandas rindās pieteikti uzbrucēji Artūrs Lūsis un Klāvs Strazdiņš.

Pagājušajā nedēļā «Barons kvartāls» savā sastāvā dalībai LBL pieteica pazīstamo centra spēlētāju Kasparu Kambalu.

Bez šiem basketbolistiem «Barons kvartāla» pieteikumā pašlaik ir arī lietuvietis Raimunds Danīss, Artūrs Bricis, Andris Epners, Nauris Miezis, Lauris Mizis, Jēkabs Rozītis un Dāvis Zonne.

Tiesa, vēl nav zināms, kas notiks ar Sandi Valteru, kurš arī pirms sezonas aizvadīja treniņus kopā ar «Barons kvartālu».

Pašlaik 33 gadus vecais K.Valters, kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja Turcijas čempionāta vienību Ankaras «Kolejliler», vietējā čempionātā piedalījās 30 mačos, vidēji spēlē gūstot 11,3 punktus un atdodot 4,3 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr 19 spēlēs Eiropas kausa izcīņā latvietis vidēji guva 9,8 punktus un izcēlās ar 5,5 rezultatīvām piespēlēm, bet klubs aizspēlējās līdz sacensību ceturtdaļfinālam, kurā atzina krievu vienības Kazaņas «Unics» pārākumu.

Valters «Kolejliler» vienībai pievienojās pērn jūlijā, pārnākot no Spānijas augstākās līgas (ACB) kluba «Fuenlabrada», kurā pavadīja piecas sezonas.

Tāpat viņš karjeras laikā pārstāvējis Vācijas, Krievijas, Itālijas un Grieķijas komandas.

Savukārt Jahovičs kopš 2008.gada sacentās «VEF Rīga» komandas sastāvā, bet vasarā līgums ar viņu netika pagarināts. Karjeras laikā pašlaik 30 gadus veco uzbrucēju bieži vajājušas traumas.

Tikmēr 35 gadus vecais Kambala iepriekšējo sezonu aizvadīja Turcijas otrās līgas komandā Ankaras «DSI Era», bet Jahovičs pēdējās sezonās pārstāvēja tikai Latvijas komandas, sešus gadus aizvadot «VEF Rīga» sastāvā un pa to laiku trīs reizes triumfējot Latvijas čempionātā.

Savukārt S.Valters pēdējās divas sezonas pavadīja Latvijas komandā «Ventspils», aizvadītajā sezonā kļūstot par valsts čempionu.

Pagājušās sezonas LBL turnīru «Barons kvartāls» noslēdza septītajā vietā, paliekot ārpus izslēgšanas spēļu turnīra, bet BBL netika tālāk par astotdaļfinālu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu