Canon prezentē 120MP spoguļkameru un kameru ar 4 miljonu ISO

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Canon

Canon EXPO Parīzē, kas norisināsies līdz 15. oktobrim, demonstrē iespaidīgu koncepciju un tehnoloģijas, kas pēc kompānijas domām fundamentāli izmainīs to, kā mēs uzņemsim, uzglabāsim un kopīgosim attēlus nākotnē. EXPO tiks prezentēts uz mākoņtehnoloģijām balstīts attēlu pārvaldības pakalpojums irista, kameras ar 8K izšķirtspēju, 4 miljonu ISO kameras un citas jaunākās tehnoloģijas attēlu iemūžināšanai, glabāšanai un drukāšanai uz dažāda tipa virsmām.

«EXPO mums ir fantastiska iespēja nodemonstrēt sabiedrībai zināšanas un pieredzi, ko esam uzkrājuši pēdējo piecu gadu laikā. Paceļot attēla iemūžināšanas latiņu, savā darbībā vēl vairāk sākam pievērst uzmanību patērētāju vēlmēm. Turpinot aktīvi attīstīt tehnoloģijas, esam pievērsušies arī digitālo pakalpojumu izveidei,» uzsver Alesandro Stanzani (Alessandro Stanzani), Canon Europe Patērētāju attēlveidošanas nodaļas vadītājs.

Alesandro Stanzani atzīmē, ka jaunā Conon attēlveidošanas koncepcija atspoguļojas it visā, ko uzņēmums demonstrēs Parīzē. Ar jaunās paaudzes Connect Station bezvadu attēlveidošanas centrmezglu ikviens varēs pārdzīvot sen aizmirstos mirkļus, savukārt ar 4 miljonu ISO kameru varēs izbaudīt vēl neredzēto attēla kvalitāti. «Labākie attēli ir tie, kuros iemūžinātas nozīmīgas atmiņas, un mēs vēlamies palīdzēt cilvēkiem uzņemt un saglabāt šos brīžus pēc labākā kvalitātē,» piebilst Alesandro Stanzani.

250MP CMOS sensors
250MP CMOS sensors Foto: Canon

Tāpat Canon Europe izstādes viesus iepazīstinās ar hdbook EZ lietojumprogrammu viedtālruņiem, planšetdatoriem un personālajiem datoriem. Programma pati izvēlas labākos attēlus no foto un video galerijām un dažu minūšu laikā automātiski izveido personalizētu albumu. Canon izstādē demonstrēs arī citus jaunākos risinājumus patērētāju aizvien pieaugošo fotogaleriju pārvaldīšanai.

No EXPO demonstrējamajiem produktiem var izcelt šādas tehnoloģijas:

8K kamera: Atbalstot jaunās paaudzes modernāko 8K (8192x4320 pix) izklaidi, šī kamera iemūžina jebko no satriecošām dokumentālajām filmām par dabu Amazones lietus mežos līdz saspringtām spēlēm jūsu iemīļotajā sporta stadionā, un tas viss – apbrīnojamā kvalitātē.

120MP kamera: Šī prototipa kamera ļaus uzņemt izcilus augstas izšķirtspējas attēlus, kas varēs atveidot trīsdimensiju faktūru, izjūtu un izskatu, liekot attēliem izskatīties tā, it kā tie atrastos acu priekšā – izcili piemērota darbam ar 3D druku un hologrammu tehnoloģiju.

Canon 8K kamera
Canon 8K kamera Foto: Canon

250MP CMOS sensors: 30 reizes asāks par 4K (ar pieciem kadriem sekundē) – Canon jaunākajam īpaši augstas izšķirtspējas sensoram ir pasaulē lielākais pikseļu skaits no visiem CMOS sensoriem, kas ir mazāks par 35 mm pilnkadra sensoru – tas var uztvert pat burtus uz lidmašīnas sāniem, kad tā atrodas gaisā, 18 km attālumā.

4 miljonu ISO kamera: Canon jaunā, īpaši jutīgā kamera, kas spēj ierakstīt krāsainus Full HD video ļoti mazā apgaismojumā, ļauj iemūžināt neiemūžināmo, atbalstot filmēšanu situācijās, kurās tas iepriekš nebija iespējams.

Intelligent Imaging for Life: Ar Intelligent Imaging for Life ļaus paradīt mājas par audeklu, kur izdzīvot atmiņas. Šī novatoriskā tehnoloģija dod iespēju atsaukt atmiņā un rīkoties ar fotogrāfijām pilnīgi jaunos veidos, ieskaitot iespēju kopīgot, apgriezt un izdrukāt attēlus no interaktīvas galda virsmas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu