Par portāla «Tvnet» 2014.gada vecmāmiņu kļūst Inta Jēkabsone (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Portāls «Tvnet» bija konkursa «Vecmāmiņa 2014» informatīvais atbalstītājs, tāpēc ikvienam bija iespēja visu astoņu nedēļu garumā lasīt plašu informāciju par eleganto dāmu konkursa gaitu. Konkurss ir noslēdzies, un arī mēs esam izvēlējušies savu gada vecmāmiņu, par to ir kļuvusi Inta Jēkabsone.

Foto: Nauris Garkaklis

Portāla «Tvnet» paspārnē esošais dzīves stila portāls «Sejas» apbalvoja arī savu 2014.gada vecmāmiņu, un par to kļuva atraktīvā, pozitīvā vecmāmiņa Inta Jēkabsone, kura divus mēnešus izcēlās ar lielisku humora izjūtu, interesantu, savdabīgu ģērbšanās stilu, kā arī mazām, skaistām cepurītēm, kuras kundzītei piešķīra šo to no Mērijas Popinsas imidža.

Foto: Nauris Garkaklis

Inta ne tikai bija patiesa un neliekuļoja, bet arī nekautrējās publiski paziņot, ka bijusi gana spēcīga, lai izārstētu vīru no alkohola atkarības, kā arī sieviete nekaunas, ka visu dzīvi smagi strādājusi, lai nu varētu kļūt par maza mūzikas veikaliņa saimnieci.

Inta vienmēr pārsteidza klātesošos ar draudzīgumu, lielisku humora izjūtu un stila elementiem, gan skaistām, fifīgām cepurītēm, gan ļoti augstu papēžu kurpēm, kā gan citādi, tieši šī elegantā kundzīte ir augumā mazākā vecmāmiņa.

Foto: Nauris Garkaklis

Portāls «Tvnet» vēlējās savu vecmāmiņu padarīt par karalieni, tāpēc dāvāja tai karalienes lenti, lielu ziedu pušķi un īpašu dāvanu, kuras saturs ir zināms vienīgi Intai.

Izdzirdot uz skatuves nosaucam vārdu - Inta Jēkabsone, sieviete neslēpa savu prieku, un tas mudināja redakcijas darbiniekus apzināties, ka izdarīta pareizā izvēle.

Foto: Nauris Garkaklis

Tuvākajās dienās lasi interviju ar portāla simpātiju Intu Jēkabsoni.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu