«Splendid Palace» Daudziņas monoizrāde «Bruņota un bīstama»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šovakar kinoteātrī «Splendid Palace» pirmizrādi piedzīvos izrāžu apvienības «Pannas teātris» jaunā izrāde, piedzīvojumu komēdija «Bruņota un bīstama» ar aktrisi Zani Daudziņu galvenajā lomā, informē izrāžu apvienības sabiedrisko attiecību konsultante Sigita Paula Cepleviča.

Izrādes aizraujošie piedzīvojumi būs kā mācību grāmata neticīgajiem, kuri domā, ka pasaulē nav īstas mīlestības, nav negaidītu satikšanos un neticamu notikumu.

«Iestudējuma varones vārds ir Biruta. Vecums - vidējs, augums - standarta, ģimenes stāvoklis - nav ģimenes, nav stāvokļa, raksturs - ekstremāls. Kādi ieroči viņai ir nepieciešami? Protams, binoklis un viss cits, kas padara sievieti par mednieci - džungļu sarkanā lūpu krāsa un ložu necaurlaidīgās zeķubikses. Lai iekarotu savu iecerēto, viņa apgūst visas vīriešu valdzināšanas prasmes. Sākot ar to, kas jāvelk mugurā, dodoties uz pirmo tikšanos, kā lietot ķermeņa valodu, līdz frāzēm, kuras lietot tikšanās reizē,» stāstīja Cepleviča.

Izrādes autore ir Aiva Birbele, bet režisors ir Juris Rijnieks. Izrādē «Bruņota un bīstama» autore ķērusies pie sirdslietām, lai pierādītu, ka īsta mīlestība ir iespējama. Katra sieviete ir bruņota un bīstama cīņai par savu mīlestību.

Savukārt izrādes režisors izrādi raksturo kā vienkāršu, jautru, piedzīvojumiem bagātu stāstu par sievieti, kura satiek savu īsto mīlestību. Luga ir izcila gan no dramaturģiskā, gan žanriskā viedokļa, un Rijnieks cer, ka tas pilnasinīgi atspoguļosies arī izrādē.

Daudziņas monoizrāde «Bruņota un bīstama» būs skatāma ne tikai Rīgā, bet arī Mārupē, Bauskā, Alūksnē, Liepājā, Iecavā, Saldū, Baložos un citviet. Biļetes uz izrādi var iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un izrādes norises vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu