«Ekstrasensu cīņās» piedalās Krievijas mafijas krusttēva atraitne

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Krievijā jau fllmē sešpadsmito sezonu šovam «Ekstrasensu cīņas», kurš pulcē daudz dažādu spilgtu personību: interneta zvaigzni, melnos magus, raganas, indigo bērnu, 14. sezonas otrās vietas ieguvēju igaunieti Merilinu Kerro. Viens no spilgtākajiem pārsteigumiem ir dalībnieces Nikolas Kuzņecovas dalība maģijas spēlē.

Nikola Kuzņecova praktizē maģiju jau piecpadsmit gadus un sevi dēvē par balto burvi; vērojot uzdevumus un redzot sievietes acis, no tām ir jūtams siltums, ne kā no vairuma dalībnieku - saltums.

Sieviete ir īpaša dalībniece, jo ir deviņdesmitajos gados populārā mafijas krusttēva Japončika atraitne. Mafijas krusttēvam, kurš bija gados daudz vecāks, sieviete dāvājusi dēlu.

Tieši mafijas krusttēvs, kuru Nikola pazina visu savu dzīvi, jau bērnībā mācīja meitenei, ka dzīvē jāizturas tā, lai cilvēki līdz galam nesaprot, kāds tu esi, tā ir panākumu atslēga.

Ne tikai Japončiks nonāca policijas redzeslokā, bet arī pati Nikola, kura šā fakta dēļ uz laiku bija pametusi Krieviju, sieviete bija piekritusi finansiāli atbalstīt kādu deputātu vēlēšanās, ja viņš palīdzēs no policijas atlaist pāris cilvēkus.

Nikola nespēj parunāt, viņa sazinās čukstus, jo smagas slimības rezultātā viņai kaklā ievietota speciāla caurulīte, tikai caur to viņa spēj elpot, tāpat ik mēnesi ekstrasense liekas zem skalpeļa, lai spētu dzīvot.

Pirmajos šova raidījumos Nikola ir parādījusi, ka ir labāko sezonas ekstrasensu lokā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu