Noskaties: Giljermo del Toro jaunās filmas «Purpura smaile» rullītis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

14. oktobrī k/t Kino Citadele notiks «Kinoblogeri piedāvā» īpašais pirmizrādes seanss leģendārā režisora Giljermo del Toro («Pāna labirints», «Hellboy», «Pacific Rim») jaunajai, vizuāli iespaidīgajai un vērienīgajai filmai «Purpura smaile» («Crimson Peak»). Noskaties filmas gotisko un baiso reklāmas rullīti.

Anotācija: jaunā rakstniece Edīte Kušinga pēc kāzām dodas līdzi savam vīram uz viņa dzimto namu. Drīz atklājas, ka purpura krāsas kalnā stāvošais simtgadīgais nams glabā šaušalīgus noslēpumus. Vai viņai izdosies atklāt patiesību šajā kaislību un tumsas, mistēriju un neprāta mājoklī?

Galvenajā lomā filmā redzama Mia Vašikovska («Alice in Wonderland», «The Kids Are All Right»), kurai šis nebūs pirmais mēģinājums tikt galā ar pagājušo gadsimtu sociālajām normām un aizspriedumiem – Vašikovska ir filmējusies tādu zināmu darbu kā «Džeina Eira» un «Bovarī kundze» ekranizējumos, bet šoreiz ir tikusi pie iespējas pati atveidot rakstnieci. Tāpat filmā būs redzams viens no šībrīža talantīgākajiem britu aktieriem, meiteņu (un ne tikai) elks Toms Hidlstons («Thor», «The Avengers»), kā arī aktrise Džesika Časteina («Zero Dark Thirty», «The Help»), kura jau reiz izbaudīja šausmas del Toro gaumē, piedaloties viņa producētajā «Mama».

Kinoteātros no 16.10.2015.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu