Topā otro nedēļu «Marsietis». Pīters Pens izgāžas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ziemeļamerikas kinoteātros turpina veiksmīgi startēt jaunā Ridlija Skota fantastikas filma «The Martian» («Marsietis»), kurā galvenajā lomā iejuties Holivudas zvaigzne Mets Deimons (Matt Damon).

Savā otrajā nedēļas nogalē «Marsietis» iekasējis 37 miljonus.

Par filmu: Pēc neveiksmīgas NASA ekspedīcijas uz Marsu astronauts Marks Veitnijs (Mets Deimons) šķietami iet bojā, taču, kā vēlāk izrādās, ir palicis dzīvs. Ko darīt vienam pašam uz Marsa? Kā izdzīvot? Kā sazināties ar Zemi?

Ļoti labu trešo nedēļas nogali aizvadījis 2012. gada animācijas filmas «Hotel Transylvania» turpinājums «Viesnīca «Transilvānija» 2» («Hotel Transylvania 2»). Nedēļas griezumā filmiņa par Draku un viņa monstru iekasējusi 20 miljonus dolāru, bet kopējie ieņēmumi jau pārsnieguši 100 miljonus.

Diemžēl daudz neveiksmīgāks starts izdevies lielbudžeta filmai «Pens: Piedzīvojumi Nekurnekadzemē» («Pan») un iespējamai «Oskara» balvas kandidātei «Pastaiga» («The Walk»).

«Pastaiga», uz patiesiem notikumiem balstīts piedzīvojumu trilleris 3D formātā, ir elpu aizraujošs biogrāfisks stāsts par mērķtiecīgo franču akrobātu Filipu Petī, kurš ir vienīgais cilvēks pasaulē, kas ir pārgājis pa virvi starp nu jau neeksistējošajiem Pasaules tirdzniecības centra dvīņu torņiem Ņujorkā.

Filma par Pīteru Penu iekasējusi vien 15,3 miljonus, kas ir tikai viena desmitā daļa no filmas budžeta.

Šī filma atšķirībā no ierastajiem stāstiem par brīnumzēnu Pīteru Penu atklāj pasaulslavenās leģendas pašu sākumu, proti, apstākļus, kā un kāpēc drosmīgais zēns nokļuva teiksmainajā fantāzijas salā Nekurnekadzemē.

Vizuāli iespaidīgajā kinodarbā talantīgais režisors Džo Raits pulcējis ļoti spožu aktieransambli. Galvenās lomas filmā «Pens: Piedzīvojumi Nekurnekadzemē» atveido «Oskara» nominanti Hjū Džekmens un Rūnija Mara, kā arī Amanda Seifrīda un Gerets Hedlunds.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu