Paltrova jūtas šokēta, uzzinot, ka bijušais domā iepazīstināt bērnus ar Lorensu (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Sestdien aktrise Gvineta Paltrova svinēs savu dzimšanas dienu, viņas bijušais mīļotais, grupas «Coldplay» solists Kriss Mārtins sievietei pasniedzis šokējošu dāvanu, mākslinieks paziņojis, ka tuvākajā laikā plāno iepazīstināt bērnus ar savu jauno mīļoto, aktrisi Dženiferu Lorensu.

Kriss Mārtins un Dženifera Lorensa kopā ir nieka divus mēnešus, bet dziedātājs tik ļoti ir iemīlējies aktrisē, ka plāno tuvākajā laikā iepazīstināt savu meitu un dēlu ar aktrisi.

Paltrova uzskata, ka šāds solis ir daudz par ātru, jo vīrietis nevar zināt, vai paliks kopā ar aktrisi, un viņa nevēlas, lai bērni pieķeras sievietei un vēlāk viļas, jo attiecības vairāk neeksistēs.

Kriss piekrita nogaidīt vēl pāris mēnešus un tad neatkarīgi no Paltrovas domām iepazīstinās bērnus ar savu nākamo līgavu. Pagaidām Kriss atbalsta Paltrovas ieteikumu, tikai un vienīgi aiz cieņas pret sievieti.

Paltrova jūtas emocionāli traumēta, jo Lorensai ir tikai divdesmit četri gadi, kas ir gandrīz par divdesmit gadiem mazāk nekā viņai pašai.

Tomēr Lorensai nav divu bērnu no Krisa Mārtina, un šo faktu Paltrova bijušajam atgādina katru dienu, runājot ar viņu pa telefonu.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu