UKtop40 topu iekaro deju mūzikas producenti «Rudimental»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu deju mūzikas producenti «Rudimental» iekarojuši Apvienotās Karalistes albumu topu ar savu otro studijas darbu «We The Generation» (Major Tom’s/Asylum/Warner), ziņo «nme.com».

Ieraksts seko 2013. gada numur 1 albumam «Home». Toreiz debijas albumā kā viesi bija dzirdami tādi mākslinieki kā Emelija Sandei (Emeli Sandé), Džons Ņūmans (John Newman), Ella Airija (Ella Eyre) u.c. Arī jaunajā platē pieaicināti vairāki šobrīd aktuāli popmūziķi - jau minētā Ella Airija, Eds Šīrans, reperis Dizijs Raskals un amerikāņu soulmūzikas dziedātājs, nelaiķis Bobijs Vomaks (Bobby Womack).

«Rudimental» pārdoto ierakstu ziņā uz pusi apsteiguši 2. vietas ieguvēju, kas ir topa ilgdzīvotāja Eda Šīrana ieraksts «x» (kāpums no 8. uz 2. vietu).

Džeses Glinas debija «I Cry When I Laugh» (skat. recenziju) numur 3.

Aizpagājušās nedēļas līderis - angļu mūziķis, ģitārists, solists un viens no grupas «Pink Floyd» līderiem Deivids Džons Gilmors (David Gilmour) ar savu jauno soloalbumu «Rattle That Lock» noslīdējis uz 4. vietu, bet «Positivus» festivāla viesu - grupas «Editors» jaunā plate «In Dream»(Play It Again Sam) tikai numur 5.

Zviedru dīdžeja Avicii jaunais albums «Stories» (PRMD/Universal Island) numur 9.

Dženetas Džeksones (Janet Jackson) jaunā plate «Unbreakable» (Rhythm Nation/BMG) tikai 11. vietā.

Singlu konkurencē 1. vietā kanādiešu popmūzikas dziedātāja Džastina Bībera aktuālais «What Do You Mean» (Def Jam/Universal).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu