Video: Latvija konkursā «Jaunais vilnis» tā arī paliek pēdējā vietā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Sestdien konkursā «Jaunais vilnis» atkal jau uz skatuves kāpa dalībnieki un devās pēdējā izšķirošajā cīņā. Beigu beigās uzvaras laurus plūca Damirs Kedžo, kurš pārstāvēja Horvātiju, bet Latvijas pārstāvis Valērijs Bogdanovs ierindojās pēdējā vietā.

Par spīti faktam, ka piedalīšanās tieši šajā konkursā bija puiša sens sapnis, viņš nespēja startēt godam un nevienā no trim dienām nepakāpās augstāk par desmito vietu vērtēšanas tabulā.

Beigu beigās Valērijs ieguva 243 punktus, zaudējot trīspadsmitajai vietai par veseliem desmit punktiem, tādā veidā ieņemot pēdējo vietu pārliecinoši.

Valērijs uzskata, ka šādi konkursi ir lielisks veids, kā gūt pieredzi, mācīties; vai tiešām jāmācās dziedāt, atrodoties uz lielās skatuves, ne jādodas uz to pārliecinoši gatavam uzvarēt?

Uzvaras laurus plūca Horvātijas pārstāvis Damirs Kedžo, kurš apsteidza otro vietu par diviem punktiem. Otrajā vietā ierindojās uzreiz divi pārstāvji – Kazahstānas pārstāvis Ademi un Indonēzijas pārstāve Mellane Fernandez, trešo vietu ieņēma Ukrainas grupa «The Pringlez».

Šis ir pirmais gads, kad Latvija konkursā startē tik slikti. Esam vairākkārt ieguvuši godalgotas vietas un vienmēr bijuši pirmajā desmitniekā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu