Aktrise Nina Dobreva par sāncensību un nākotnes plāniem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Nina Dobreva ir pametusi seriālu «Vampīru dienasgrāmatas» un sākusi savu ceļu lielajā kino. Ko sieviete domā par sāncensību, jauniem projektiem un nākotni?

Par nākotnes plāniem: Nina vēlas filmēties tumšā un drosmīgā filmā, kurā, lai piedalītos, nepārtraukti ir jāpārkāpj pāri sev. Aktrise vēlas strādāt ar režisoriem, par kuriem visi sajūsminās, jo tikai viņi spēs padarīt viņu labāku un profesionālāku. Tāpat Dobreva vēlas strādāt ar aktieriem, kuri viņai nepārtraukti mestu izaicinājumu.

Par sāncensību: aktrise Nina Dobreva dievina sāncensību, tas aktrisē izveidojies jau laikos, kad viņa nodarbojās ar mākslas vingrošanu. Nina vēlu sālka nodarboties ar vingrošanu un vienmēr tika likta grupā, kurā atradās bērni ar lielāku pieredzi, aktrise sevi ar tiem salīdzināja un strādāja daudz vairāk, lai sasniegtu viņu līmeni. Dobreva par savu dzinuli nosauc sacensību garu un lielas ambīcijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu