Ieskaties «Ekstrasensu cīņu» dalībnieces Merilinas Kerro domu graudos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

No septembra beigām Krievijā jau tiek rādīta populārā šova «Ekstrasensu cīņas» sešpadsmitā sezona, kurā atkārtoti piedalās igauniete Merilina Kerro, kura četrpadsmitajā sezonā ieguva otro vietu, toties atrada savu mīlestību uzvarētāja Aleksandra Šepsa personā. Sieviete iet Džūlijas Vangas pēdās un oktobrī ir izdevusi savu grāmatu ar nosaukumu «Отражение судьбы». Ekstrasense ir aktīva sociālo tīklu lietotāja un savu dzīves gudrību pierakstītāja.

Iepazīsties ar Merilinas desmit pēdējā laika domu graudiem:

1. Reizēm ir grūti izrādīt savu iekšējo pasauli vai jūtas, reizēm ir sajūta, ka vārdi nav vajadzīgi, reizēm ir ļoti daudz ko teikt, bet nav vēlmes runāt. Neviens nevar just tāpat, kā jūti tu, – mēs visi esam unikāli. Nemēģini sevi mainīt cerot, ka tā iegūsi mīlestību vai tiksi pieņemts. Tā vietā mēģini atvērties, lai emocionāli atrastos tajā pašā enerģētikas laukā, kurā cilvēks, kuru mīli. Tikai tā tu iegūsi mīlestību, sapratni un tiksi sadzirdēts.

2. Nekad nepieņem lēmumus, izdzirdot kādus vārdus, – tikai rīcībai ir nozīme. Nemēģini kādam likt justies nevērtīgam, jo mēs citiem spējam dot to, kas ir mums pašiem apkārt. Nenes sev pa priekšu savu pagātni, atstāj to aiz muguras un esi atvērts jaunai pieredzei.

Foto: facebook.com

3. Vakardienas nav, rītdiena var nepienākt, viss, ko varam baudīt, ir moments - šeit un tagad. Pagātne – tā ir pieredze, tagadne – tā ir rīcība, nākotne – tā ir cerība. Tas, kādas krāsas izmanto mākslinieks, zīmējot savu dzīvi, ir atkarīgs tikai no viņa paša.

4. Mūsu acīs ir redzams stāsts par cerībām, sapņiem un pārliecību. Ieskatieties mīļotajam cilvēkam acīs un atrodiet to lapu, kurā ir rakstītas visas atbildes. Viens skatiens spēj mainīt visu grāmatas saturu!

5. Nav iespējams uzturēt uguni ar vienu pagali. Lai uzturētu uguni, ir jāpievieno vēl un vēl malka. Ja kļūst auksti, tu to neizdarīji laikus. Tas pats attiecas arī uz attiecībām – tu saņem to, ko dod.

6. Reizēm vārdi ir par maz… reizēm, tie nav vajadzīgi… tie, kurus jūs mīlat, to jūt pat no attāluma. Nav būtiski - skumīgi, dusmīgi, neapmierināti esat, sirds zinās labāk. Ja jūs atverat acis un turpināt just sev līdzās savu mīļoto cilvēku, tātad tā ir vieta, kurai esat piederīgs.

7. Kad dodam kādam cerību, tas motivē mūs virzīties uz priekšu. Kad veidojam mūsu pašu ceļu, mums nevajag cerēt, lai sasniegtu mērķus. Cerība ir ilūzija. Lai ietu pa dzīves ceļu, ir jādzīvo no iekšas uz āru, ne otrādi.

8. Trīs vienkārši dzīves noteikumi:

Ejiet tur, kur esat vajadzīgi, – ne tur, kur gaidīti.

Sekojiet savai sirdij – ne tam, kas vēlas jums parādīt ceļu.

Nekad nesniedziet solījumus – kurus nespēsiet izpildīt.

9. Attiecības ir liels darbs no abām pusēm. Daudzi atmet ar roku, kad jūt, ka viss nenotiek tā, kā plānots. Mīlestības sākumā viss šķiet perfekts un grūti ieraudzīt mīnusus un kļūdas. Dzīvojot mīlestībā, ierastā komforta zona paliek par rutīnu un kad uzpeld pirmās kļūdas, mīnusi, cilvēki izvēlas - aiziet, mainīties vai mainīt otru cilvēku. Otru cilvēku izmainīt nav iespējams – tas ir fakts! Viss, ko vari darīt, ir mainīt sevi, jo viss, ko redzam kā mīnusus, ir lietas, kuru trūkst mūsu pašu dzīvē. Es to saucu par spoguļa efektu. Mūsu otrā pusīte parāda mūsu pašu iekšējo pasauli. Vieglāk ir aiziet, bet nevajag aizmirst, ka tieši tas pats atkārtosies visās nākamajās attiecībās. Pirms tiesā savu otro pusīti, saskati savas nepilnības.

10. Mūsu domas ir tas, ko pievelkam savai dzīvei. Būs vajadzīgs laiks, lai nomierinātu jūsu satrakojušos prātu un ielaistu sevī mieru, un tiektos atklāt savu dvēseli. Bet neaizmirstiet, tas, par ko mēs domājam, par to mēs arī kļūstam!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu