«Rīga» hokejisti vēlreiz zaudē «Atlanti»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.dinamoriga.eu

Latvijas komanda «Rīga» Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien ar 1:3 (1:2, 0:1, 0:0) izbraukumā piekāpās Mitišču «Atlanti» vienībai, ciešot jau ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Jau mača pirmajās minūtēs «Atlanti» vienība izvirzījās vadībā ar 2:0, taču 17.minūtē rīdziniekiem izdevās vienus vārtus atgūt, kad to paveica Kirils Galoha.

Tiesa, tie izrādījās pirmie un vienīgie «Rīgas» vārti šajā mačā, turklāt otrajā trešdaļā mājiniekiem izdevās panākt arī 3:1.

Otrdien rīdzinieki atzina «Atlanti» pārākumu ar 0:2.

Sezonas pirmo izbraukumu rīdzinieki sāka pirms vairāk nekā divām nedēļām, kad ar 4:2 pieveica Balašihas MVD vienību, turpinājumā salūza trešajā trešdaļā un ar rezultātu 2:5 piekāpās Čehovas «Ruskije vitjazi» spēlētājiem, bet pagājušajā nedēļā pirmdien ar 6:5 pagarinājumā uzveica Krievijas U-18 izlases spēlētājus. Turpinājumā «Rīga» divreiz piekāpās Latvijas speciālista Leonīda Tambijeva trenētajai Sanktpēterburgas «Dinamo» vienībai, piektdien ciešot zaudējumu ar 1:3, bet sestdien piekāpjoties pēcspēles metienu sērijā ar 4:5.

Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā «Rīga» ar 13 punktiem 11spēlēs ieņem sesto vietu, bet Mitišču komanda ar 17 punktiem pakāpusies uz trešo vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu