Riana skaidro, kāpēc piedevusi Krisam Braunam viņas piekaušanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Riana beidzot atklājusi patiesību, kāpēc salīgusi mieru ar reperi Krisu Braunu pēc tam, kad viņš to brutāli piekāvis tālajā 2009.gadā.

Riana atgriešanos Krisa Brauna apskāvienos skaidro ar tekstu, ka bijusi tā meitene, meitene, kura izjutusi tik daudz sāpju, cik spēcīgas bijušas attiecības. Māksliniece piemetina, ka cilvēki nav vienāda spēcīguma, ka, iespējams, viņa ir tāda tipa cilvēks, kas var tikt ar šādiem mēsliem galā.

Dziedātāja apsver iespēju, ka tajā laikā bijusi kā sargeņģelis Braunam, kurš bijis tik vājš cilvēks, ka nav spējis tikt galā ar emocijām un tās izlādējis pār viņu sitienu veidā. Sieviete centusies reperi pārveidot, ņemot talkā mīlestību un pozitīvismu.

Riana vēlējusies aizsargāt draugu, uzskatījusi, ka cilvēki to nesaprot, nenovērtē, bet beigu beigās izrādās, ka, tieši darot labu, tu pats kļūsti par sev mīļā cilvēka lielāko ienaidnieku. Tu vēlies visu to labāko, bet ar savu klātbūtni atgādini par kļūdām, neveiksmēm un visiem sliktajiem dzīves momentiem.

Dziedātāja vēlas, lai Kriss Brauns un viņas piekaušana paliek pagātnē un viņai nav par to vairs jārunā, jāklausās, un viņa nevēlas vairāk asociēties ar dziedātāju, kuru piekāvis viņas populārais draugs.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu