Rīgā jau tiek rīkotas pirmās Ziemassvētku eglītes

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Uldis Vilks

Tā kā gads strauji tuvojas noslēgumam un arī sezonas gaidītākais notikums - Ziemassvētki - vairs nav aiz kalniem, aizvadīto piektdien, 2. oktobra vakarā, sabiedrisko attiecību aģentūra Polhem PR jau tradicionāli organizēja īpašo Ziemassvētku preses dienu.

Pasākuma ietvaros viesiem tika demonstrēti dažādi skaistumkopšanas produkti, aksesuāri un kleitas, kas noderēs kā dāvanas svētkos vai veids, kā izgreznoties Ziemassvētkiem.

Lai viesu sirdīs radītu svētkiem patiesi atbilstošu noskaņu, visa vakara garumā fonā skanēja liegas Ziemassvētku dziesmas.

Bet pašā vakarā atmosfēra kļuva vēl enerģiskāka, kad mūzikas izvēle tika uzticēta DJ duetam Bogdan Taran un Max Lomov sastāvā, kuri nodrošināja īstu septiņdesmito gadu disko atmosfēru.

Tāpat netika aizmirsts arī par aizkustinoši vizuālu baudījumu, par ko pasākuma laikā rūpējās jaunā balerīna Sofija Rokk, izpildot īpaši sev radītu liegu deju ar nosaukumu «Guļošā skaistule».

Kā ierasts, preses dienā netrūka arī citu aizraujošu aktivitāšu, proti, gan «Instagram» konkurss, kurā veseli pieci interesantāko pasākuma mirkļu iemūžinātāji savā īpašumā ieguva aromātisko «Munio Candela» sveci, gan arī fotografēšanās pie greznās svētku eglītes.

Kā jau ierasts, pasākumu apmeklēja dažādas sabiedrībā pazīstamas personas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu