Latvijas - Zviedrijas Deivisa kausa duelis notiks Jenšēpingā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/LTS

Latvijas un Zviedrijas tenisa komandu Deivisa kausa duelis par vietas saglabāšanu Eiropas-Āfrikas zonas pirmajā grupā notiks Jenšēpings pilsētā, vēsta zviedru mediji.

Vietu pirmajā grupā saglabās valsts komanda, kas izcīnīs trīs uzvaras piecos mačos. Zaudētājs atkritīs uz Eiropas-Āfrikas zonas otro grupu.

Mačs notiks no 24. līdz 26. oktobrim Jenšēpingas tenisa centrā «hard» seguma kortos. Tas spēj uzņemt aptuveni 1000 skatītāju.

24. oktobrī paredzētas divas vienspēlēs, dienu vēlāk dubultspēle, bet sacensību noslēdzošajā dienā atkal risināsies divas vienspēles.

Līdz šim Jenšēpingā Deivisa kausa spēles nav notikušas.

Tiek ziņots, ka biļetes uz Latvijas - Zviedrijas dueli sāks tirgot 25. septembrī. Vienas dienas vienas biļetes cena būs aptuveni 11 eiro.

Ja Latvijas tenisisti būs pārāki duelī, nākamajā gadā mūsu komandu gaida atkārtota tikšanās (izbraukumā) ar Austrijas izlasi, ar kuru tika spēlēts šomēnes Valmieras Vidzemes Olimpiskajā centrā. Latvija ar Ernestu Gulbi ierindā (piedalījās tikai dubultspēlē) piekāpās 1-4.

Latvijas Tenisa savienības (LTS) ģenerālsekretārs un komandas kapteinis Kārlis Lejnieks iepriekš izteicies, ka cīņā ar Zviedriju Latvijai nevarēs palīdzēt Gulbis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu